Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány és 27 éves fiú között lehet normális kapcsolat?
simán lehet normális kapcsolat is miért ne
a szeretet szerelem nem ismer korhatárt...ha ez megvan akkor olyan mintha 2 ember egyet alkotna..
Esélytelen.. Nem a 11 év miatt..
Majd normálissá válhat a kapcsoat ha az apár evet kibekkelik egymás mellett...de addig nem az..
Persze a feleken múlik a dolog, de egy 16 éves lány tini, és kislány, míg egy 27 éves férfi felnőtt( jobb esetben)
Mit tud egy 16 éves nyújtani egy felnőttnek?( a nyílvánvalőn kívül)
27 évesen az emberek már együtt élnek, nem otthonról kéretkeznek el, nem a suliba mennek, nem az érettségin izgulnak pár év múlva csak..
27 évesen ha még csakádra nem is de egy tinikapcsoatnál többre vgynak a férfiak.
Visznt ha egyelőe nem akarnak semmit, csak kötetlenebb. Kapcsoatot szexszel körítve, addig ok..ez nem azt jelenti, hogy megcsak vagy ilyesmi, hanem hogy elég neki a heti3-4 talalkoző..stb..
Nekem fura, mert 27 éves vagyok és a férjem(!) is ennyi, mi évek őta már együtt élünk, közös letetünk van, és a férjem szeretne már gyereket..én még húzom..
Látom,nhgy egy 16-18 éves kánynal úgy viselkedik, mint egy kislánnyal.tehát nem kezeli felnőttként, persze nem gyerekként, de nem mint egyenrangú partnert, mint pl a baráti társaságunk velünk egy korú tagjait( van 17 éves is néha a csapatban az egyik fiatalabb tag barátbarátnője)
Tehát biztos van olyan, akiknek sikerül, de nem gyakori..
Más élethelyzetben vannak
Amikor én összejöttem a párommal akkor 16 voltam, ő pedig 27, szintén mint Ti!
Minket nem érdekelt a korkülönbség, jól kijöttünk egymással.
Ez volt 6 éve, azóta is együtt élünk és jövő hónapban lesz az esküvőnk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!