Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha ismerkedés elején azt kell mondanom egy nőnek, hogy "mérnök informatikus" vagyok és "szoftverfejlesztéssel" foglalkozom? Egyből egy élettelen kockának skatulyáznak be anélkül hogy ismernének?
Engem nem zavarna, megmondanám, hogy nekem is van olyan ismerősöm, aki ezt tanul, és én is megjelöltem ezt a szakot harmadik helyen, csak rühellem a fizikát, ezért én csak programozó leszek.. :P
L
szerintem inkább dollárjelekre gondol :D miért lenne ciki? egy nagyon jó végzettség, amivel baromi sokat lehet keresni!
én se érzem magam rosszul ha azt kell mondanom, hogy közgazdász vagyok és számviteli kontrollinggal foglalkozom!
Én csak megkönnyebbülnék, ugyan is én analfabéta vagyok, ha informatikáról van szó. Az csodálom, hogy ezt a kicsi notebookot még tudom használni :)
Egyébként, nekem nem a végzettsége a fontos, hanem az ember aki a képzettség mögött van :)
Kolléga üdv.
Sajnos sok a sztereotípia pedig ha rám néz valaki akkor meg egy ,,izomagyú macsó lát,akinek nagyon fontos a külseje." :)
DE tényleg amikor meg közlöm,hogy szoftverfejlesztő vagyok akkor meg néznek,hogy mi van. :))))
Mondom ezt rakd most össze,hogy van ez,áááá ő nem hiszi el nem igaz.
De volt,hogy emiatt húzták a szájukat ilyenkor csak mérnök vagyok és kész.Nem tudom miér kell beskatulyázni minket,persze ha mutatnék nekik egy bankszámla kivonatot utalással mindjárt néznének kettőt és a lábak elkezdenének távolodoni :)
27Ffi szoftvermérnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!