Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szórakozik az érzéseimmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Miért szórakozik az érzéseimmel?

Figyelt kérdés
Viszonylag sokat voltunk együtt aztán jött ez a se veled se nélküled kapcsolat persze közbe néha találkoztunk is. Pár napja ki akart békülni én meg persze mivel szeretem igent mondtam erre tegnap már úgy érezte, hogy nem jó ez a kapcsolat és hogy azt hitte, hogy ugyan olyan jó lesz mint régen. Ezt vajon miért műveli? És baromi szarul esik, hogy így átver de a baj ott van, hogy hiába akarom nem tudok haragudni rá és nem tudom gyűlölni azért ahogy átvert és nem is egyszer! Mit tehetnék hogy jobban érezzem magam?
2010. jan. 11. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

na akk én vok az 1.

Sztem csak játszik veled mert egy ribanc,(bár az én véleményem-re ne add a szavad mert csak 13 éves vok a korodat jó lenne tudni)

2010. jan. 11. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
hogy jobban érezd magad? az LSD segít.
2010. jan. 11. 15:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Lassan 19 leszek és én vagyok a lány! Nem fogok ilyen szerekhez nyúlni mert egy dolgon segít aztán még többet tönkre tesz! Épp válaszra vártam volna nem egy nevetségesre!
2010. jan. 11. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem egy 19 éves lány csinálja kottára ugyanezt. Ez van.. szokd meg, vannak ilyen emberek. Állj tovább, és keress normálisat.
2010. jan. 11. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Most akkor újra szakítottatok? Mert ez nekem nem vili. Na mindegy, én csak annyit tudok mondani hogy ne foglalkozz vele ha találkozni akar ne érj rá mutasd neki hogy nem érdekel és akkor epekedni fog érted nekem bevált. :-) Tepert mint a hülye gyerek igaz közben én is megtaláltam az igazit, és nem ő volt.. Neki ciki volt. Nekem nem.
2010. jan. 11. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!