Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőm minden áron látni akarja az előző barátnőimet.
Allandóan rágja a fejem hogy áruljam el a nevüket, most meg kisütötte hogy ha szeretem megmutatom és azt igértem hogy bármit kérhet tőlem most meg hazudok mert erre nem vagyok hajlandó blabla...
Én meg csakazért sem akarom megmutatni neki, azt mondtam neki hogy vagy elhiszi nekem hogy ő nekem a nagy Ő vagy szakítsunk. Tegnap megmondtam neki hogy leszä..om, képzel el az előző barátnőimnek jobb seggük volt mint neked és 20-40 kilóval könnyebbek is voltak mint te (ő most 90 körüli) és szebbek is voltak de nem érdekel mert veled akarok élni nem velük és beléd szerelmes vagyok bekéjük meg nem voltam, de mintha fel sem fogta volna, csak hajtogatja hogy azt igértem hogy bármit teljesítek neki!
Ja és ő egy 26 éves okos diplomás csaj, na nem csak a diplomája miatt hanem egyébként is az, de úgy viselkedik mellettem mint egy 14 éves. Azt mondta még soha sem volt szerelmes és nehezen dolgozza fel ezért össze vissa bukdácsöl és butaságokat csinál, de én már nem tudom mit tegyek.
Szia Kérdező!
Ennek a csajnak örülnie kéne, hogy jártok, hogy szereted, stb... minek akar a múltban élni?
Nyilván azért, mert dagadt, olyan kisebbségi komplexusban szenved, mint állat. Ebből kiindulva, az ilyenek mellett nem lesz túl egyszerű... állandóan erősíteni őket abban, hogy szépek, de hiába, mert rinyálni fognak, hogy nem is. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!