Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha minél többen írnátok! Kinek mit jelent ez?
ha csak ül és semmi önálló gondolata nincs...nem lehet vele még beszélni sem...0 interakció...
21F
Mindenki más miatt unalmas. Lehet én is az vagyok, de nekem a legtöbb lány az.
Nincsenek igazi, eredeti céljaik, a legtöbb óvónő, meg gyermekorvos akar lenni, haj de unalmas, semmi extra.
Na meg a legtöbb birka, mármint megy a nyáj után, nincsenek eredeti gondolataik, és szörnyen felszínesek, ami már megint csak rém unalmas.
Igazából az élettől sem várnak sokat, legyen egy helyes, kockahasú pasijuk, akivel majd dúl a láv és kész.
Sok lányban csalódtam már, elsőre érdekesnek bizonyulnak, úgy tűnik, hogy titokzatosak, aztán kiderül, hogy nem, réme egyszerűek. Szomorú ez...
akkor találok unalmasnak vkit, ha egyszerűen nem tudok vele beszélgetni mert hiába próbálok az elején témákat feldobni, mindig elakad az egész és ő meg csak visszakérdez vagy esetleg a lehető legsablonosabb kérdéseket teszi fel
egy ilyen embert nagyon hamar megunok és inkább hagyom az egészet, mert semmi kedvem azért szenvedni hogy beszéljünk
- nem tudsz vele beszélgetni, nincs önálló véleménye
- nincs önálló gondolata
- túl csendes
- egyáltalán nem spontán
- nincs humora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!