Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondolnatok erről? 17/l

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem, azt mondta hogy nem jó az neki hogy messze lakunk egymástól, sok minden változott, és sajnos már nem érzi azt amit régen... Hiába tudom hogy vége, el kell fogadnom, lesz még jobb is, de nem tudom túl tenni magam rajta, mert barát és lelki társ is volt egyben számomra.

A barátaim azt mondták hogy akarnak neki írni, hogy szembesitsek azzal, hogy "mit vesztett el". Én mindig írtam neki, próbáltam bármiben segíteni és fenn tartani a kapcsolatunkat ,, számíthatott rám, sokat hülyéskedtunk, hűséges típus vagyok, feltétel nélkül szeretem, (még csúnyának sem vagyok mondható) és próbálok mindig pozitív maradni.. Viszont most tanácstalan vagyok. Bármit mondana megtennem, meg változnek a kedvéért.

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek miért szeretett ki belőlem a barátom? És hogy jó ötlet e az ha írnak neki a barátaim...?

2014. júl. 30. 13:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy így alakult :/

Írtam neki egy utolsó levelet (már mint ami az erzelmeimhez köthető),, de az h leirtam neki mindent, sokat segített most olyan boldog vagyok valamiért.. Vége.. De lesz másik ember akit épp úgy fogok szeretni ^^

2014. júl. 30. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!