Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki kisegítene tanáccsal?
Tegnap szakított és te máris rámozdulsz? Ez több sebből is vérzik, bár fogalmam sincs, hány évesek vagytok.
1. Ha az egy komoly kapcsolat volt, valódi érzelmekkel, akkor a csaj 1 nap alatt nem fogja túltenni magát rajta. Akkor sem, ha ő már nem szerette, hisz egy kapcsolat lezárása mindkét félnek nehéz. Előbb meg kell barátkoznia az új helyzettel, az egyedülléttel, amibe te, rögtön az első napon nem férsz bele.
2. Ha a csajt egyáltalán nem viseli meg a szakítás, akkor te mit akarsz tőle? Én személy szerint egy mély érzésű, tartalmas kapcsolat híve vagyok. Érzelemmentes szakítás pedig csak akkor lehet, ha az egyik fél teljesen semleges volt a másik iránt. Ha a csaj így volt, akkor biztos, hogy egy felszínes kapcsolatra vágysz vele?
Persze, 13-14 évesekre ez nem vonatkozik. A gyerekszerelem más.
Én nem erőltetném a dolgot a helyedben. A lánytegnap szakított a pasijával, kétlem, hogy most egy új kapcsolatra vágyna. Ráadásul kétszer elmondta neked, hogy nem szeretne tőled semmit. Ezt tartsd tiszteletben. A hirtelen odahajolós megcsókolós történetet is mellőzném, mert ezzel max azt érnéd el, hogy vége lenne az esti programnak, és utána nemigazán akarna veled többet beszélni, legalábbis egy ideig biztos.
28/F
szerintem se kéne,
ezzel max annyit érsz el, hogy kerülni fog, és nem hiszem hogy egy csók túlságosan megváltoztatná a véleményét
"tegnap szakított a pasijával,én rá,pár órára bepróbálkoztam"
szerintem nagyon elkapkodtad a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!