Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják azt a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt a lányok, hogy ők "mindig is barátok akartak lenni", és "meg sem fordult a fejükben, bármi más"?

Figyelt kérdés

Ugyanakkor eljönnek háromszor-négyszer eljönnek randizni. Megértem ha kiábrándult belőlem, mert van ilyen, de miért kell lehazudni, hogy bármilyen formában vonzódott hozzám? Miért kell nekem feltétlenül azthinni, hogy ő sose nézett rám úgy, mint egy férfira?

Szerintem ez rettenetesen megalázó és azt is tudom, hogy nem lehet igaz. Ráadásul ismételgethetem ezt magamnak, hogy egyáltalán megmaradjon az önbizalmam és ne essek teljesen szét. Csak magamban tarthatom a lelket valahogy, és ellenállhatok, mert különben... na mindegy értitek...

2010. jan. 11. 01:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miért? Pl. mert jó vele beszélgetni...azért nem?

Ha impotens lennél, és nem tudnád a fasodat használni, akkor szóba sem állnál egy nővel sem?

ja különben a nő biztos bír téged, csak hagyott időt magának és neked, hogy hátha mégis jön a szikra...de sajnos nem jött...ennyi.

2010. jan. 16. 18:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor szenvedj velük tovább. Ha nem fogadod el a választ akkor ne kérdezz. Sorry :D
2010. jan. 16. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy nem jössz be nekik? csak nem szeretnének megbántani!

sajnos én is sokszor csinálom ezt de azért ,mert sajnálom és nem akarom megbántani

pedig nem akarom átverni se őket

2010. jan. 16. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Bocsi de 3-4 vagy 8 randi után dönti el az ember hogy bejönn-e a másik. Nem létezik szerelem első látásra, nem is fekszik le a másikkal azzonal. Nem kell ezzen megsértödni csak tovább próbálkozni.
2010. jan. 16. 21:52
 15/18 A kérdező kommentje:

Ne sértegessetek! Mondjátok azt, hogy ő a hülye és ennyi.

Egyébként ha impotens lennék, akkor megpróbálnám felállítani. De ha tudnám, hogy sosem müködne, akkor biztos nem randizgatnék csajokkal teaházban. Belefeledkeznék a munkámba és próbálnék valamit alkotni. Hagynám a nőket.

Bocs de normális emberek 1-2 randi után smárolnak. Létezik szerelem első látásra és az a legjobb.

2010. jan. 16. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Úristen hogy te milyen mindenható vagy! Most akkor mindenki hülye aki nem úgy gondolkozik ahogy te?? Köszi ezt nem te fogod megmondani! Na persze! Én is hülye vagyok mert nem csókolózom két randi után sőt jobbat mondok olyannal nem randizom akibe nem vagyok szerelmes! Kicsit el vagy ferdülve! Nálad ez a normális, de hát látszik is az eredménye!
2010. jan. 16. 22:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Érdekes, szerintem így is több komoly kapcsolatom volt mint neked :D De te tudod a tut! :P
2010. jan. 16. 23:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Csajok ne rinyáljanak, hogy hány komoly kapcsolatuk volt. Szét kell tennetek a lábatokat azt kész. Nekünk pasiknak kell melózni. Amúgy meg lúzerekkel könnyű sokáig együtt lenni. Csak nekem nem volt hozzá gyomrom.
2010. jan. 17. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!