Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a lányok, hogy ők "mindig is barátok
akartak lenni", és "meg sem fordult a fejükben, bármi
más"?
Figyelt kérdés
Ugyanakkor eljönnek háromszor-négyszer eljönnek randizni. Megértem ha kiábrándult belőlem, mert van ilyen, de miért kell lehazudni, hogy bármilyen formában vonzódott hozzám? Miért kell nekem feltétlenül azthinni, hogy ő sose nézett rám úgy, mint egy férfira?
Szerintem ez rettenetesen megalázó és azt is tudom, hogy nem lehet igaz. Ráadásul ismételgethetem ezt magamnak, hogy egyáltalán megmaradjon az önbizalmam és ne essek teljesen szét. Csak magamban tarthatom a lelket valahogy, és ellenállhatok, mert különben... na mindegy értitek...
Nem te írtad azt a kérdést hogy mért mondják azt a lányok hogy "azt hittem hogy szerelmes vagyok de mégsem"?:)
2010. jan. 11. 01:13
2/18 A kérdező kommentje:
De. :)
2010. jan. 11. 01:15
3/18 anonim válasza:
Tudták hogy az randi volt? Mert nem csak azért lehet találkozni.
2010. jan. 11. 01:18
4/18 A kérdező kommentje:
Másik városba jártam Egyetemre. Aztán dumáltunk, aztán elkezdtük, hogy találkozzunk. Ennyi. Teaházakban voltunk, beszélgettünk. Egymáshoz értünk. Előtte meg nem beszéltünk éveket.
2010. jan. 11. 01:21
5/18 anonim válasza:
Valószínűleg nem tetszel neki, de dumálni jó veled, akkor jó vagy barátnak és ennyi. Próbálkozni kell sokat, és akinek tetszeni fogsz az úgyis hagyja, vagy ha félős vagy, akkor ő majd rád nyomul.
2010. jan. 11. 02:08
6/18 A kérdező kommentje:
Énis rájöttem, hogy nem tetszem neki. De miért kell aztmondani, hogy még csak meg sem fordult a fejében, hogy férfiként nézzen rám. Hiszen eljött randizni. Tehát mégiscsak számba vett, mint lehetséges partner. Miért kell ezt is elvenni tőlem?
2010. jan. 11. 08:07
7/18 anonim válasza:
Figyelj, én is mentem már el valakivel találkozni, és tényleg nem gnodoltam rá férfiként csak egy barátot akartam. Meg is öleltük egymást meg puszit is adtunk egymásnak.... Később derült ki hogy ő randiknak gondolta! Hát bmeg szólni kéne talán!
2010. jan. 11. 12:32
8/18 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy szólni kéne? Ennyire agyalágyultak vagytok? Nehogy már ne tudja egy csaj, hogy ha kettesben találkozik valakivel, akkor az akar tőle valamit. Ennyire hülyének néztek bennünket?
Mi a jóistenért találkozna kettesben egy lány meg egy fiú teaházban megmagyaráznád nekem?
2010. jan. 11. 12:47
9/18 anonim válasza:
És ha egy másik lánnyal megyek teaházba akkor lezbi vagyok, vagy mi? Talán te nem ismersz olyat hogy barátság? A fiúk sokkal jobb barátok mint a többi csaj... Azért ha akar valamit akkor mondja már meg! Vagy legalább fejezze ki jobban! A lányok sem gondolatolvasók!
2010. jan. 11. 12:53
10/18 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy egy lány 10-szer jobban olvas a testbeszédből, mint egy fiú! 10-szer!!! Én is tudom, ha tetszem egy lánynak. Már abból, ahogy szól hozzám. Akkor nincs az az isten, hogy egy lánynak ne tűnne fel, hogy tetszik nekem. Sorry.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!