Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik sosem szerelemből kezdeményeznek?
Nemrég elmondta nekem egy férfi, akire felnéztem, mint családapa, hogy a mostani feleségétől eredetileg csak azt akarta. Nagyot csalódtam.
Azon a néhány nagyon érzelmes hímnemű egyeden kívül sosincs esélyünk a házasságra, csak ha az ujjunk köré csavarjuk őket taktikázva, amit utálnak, hogy ne léphessenek le?
Ha nem megyek bele egy felszínes kapcsolatba, aminek az elején mindig mind kijelenti, hogy csak szexkapcsolatot akar, akkor nem leszek soha házas??? Mert abból alakul ki?
Ez nem igaz. Amikor megismertem a menyasszonyomat, akkor még nem voltam szerelmes belé, de már akkor is nagyon tetszett, így gondoltam, hogy meghúznám, és ennyi. Eltelt pár hét, beleszerettem, a "meghúznámból" "szeretkeznék vele" lett, mert már teljesen más volt a szándékom vele kapcsolatban. Az elején nem adta könnyen magát, de nem baj, mert megérte várnom rá.
"Azon a néhány nagyon érzelmes hímnemű egyeden kívül" - Ha a ffi megtalálja azt a nőt, aki igazán érdekli, akkor minden férfiből érzelmes hímnemű egyed lesz...
Hú a mindenségit... :)
Nőként a véleményem a szerelemről az, hogy egy hormonok indukálta kémiai folyamat, aminek alapja ugye a fizikai vonzalom. Ha ez megvan, van lehetőség a szerelem kialakulására. A te elképzeléseddel számomra az a gond, hogy eszembe sem jutna a házasság megfelelő szexuális élet nélkül. Tehát ahhoz, hogy egyáltalán komolyabb kapcsolat eszembe jusson, bizony mi kell próbálnom sok mindent az adott személlyel. :) És igen, a kapcsolatnak vannak fokozatai, idő amíg elmélyül. Megismersz valakit, és figyelsz. Nem előre legyártod a sémát amit rahúzol a másikra... A házasság pedig egy szövetség. Erösebb és tartósabb a szerelemnél. Ha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!