Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelemből házasság?! (lent)
Mi is így vagyunk a férjemmel, nekem már voltak kapcsolataim mire megismertem őt, neki én voltam mindenben az első. Szerelem szempontjából nekem is ő az első.
Ráadásul még fiatalabb is:D 24 voltam mikor összejöttünk, ő meg másfél hónappal később töltötte a 21-et.
Én is féltem, de aztán belegondoltam, hogy simán csajozhatott volna 20 éves koráig ha akart volna, megdughatott volna egy csomó nőt, de nem tette. Mert ő nem ez a fajta. Nála kizárt volt, hogy 1 éjszakás kalandba keveredjen vagy bármi olyan ami nem tiszta érzelmekről szól.
Őszintén, más srácok 22 évesen tanulnak, vagy dolgoznak, csajoznak, buliznak, orrba szájba szexelnek...
Ő meg akkor vett feleségül. Ő sokkal érettebb a koránál, képes felelősségteljes döntéseket hozni. Volt rá másfél éve (ennyi ideig voltunk együtt az esküvő előtt), hogy tényleg átgondolja ezt az életet akarja e (házasság, én, esetleg gyerekek, munka, nyugi, barátok), és ezt választotta.
Vannak olyanok akik nem vágynak másra, csak 1 emberre akit szerethetnek. Amúgy én is ilyen vagyok, csak nem volt könnyű megtalálni a megfelelő férfit erre:) voltak próbálkozásaim, volt amikor azt hittem szerelmes is vagyok, de tévedés volt...túl fiatal voltam, és nem ismertem fel mit is érzek igazán.
A te párod veled akar lenni, nem másokkal. Fogadd el.:) Vagy ha nagyon akarod, beszélgessetek ezekről a dolgokról. (én is megtettem egyébként) Erre kaptam válaszul azt, hogy megtehette volna régebben is hogy nőzik, de kalandokat nem akart, most meg már pláne nem érdeklik más nők. N(28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!