Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Miért csinálja velem? (A párom 28 ÉN 33)
"Ha minden jó közöttünk akkor miért csinálja ezt velem?"
Szerinted minden jó köztetek? 33 évesen nem lehetsz ennyire naív és buta.....
Az én 2 centem az lenne a témában, hogy lehet nem a szex mennyiségével van gondja, hanem a milyenségével. Lehet, hogy csak megunta már azt, ahogy veled csinálhatja, és más, izgalmas, új módjaira vágyik a szeretkezésnek. Ez egyébként lehet neked is tetszene, és a jó hír az, hogy ezen tudsz változtatni.
De ne gondold, hogy szerintem a te hibád, ami történt, mert elítélem a viselkedését. Meg kellene beszélnetek, hogy mit akartok, ki mit érez a másik iránt, mert ha képes lenne mással lefeküdni, akkor félő, hogy nem igazán szeret már.
Nekem van egy elméletem arra, hogy mi ennek a viselkedésnek a valódi oka: Az önbizalomhiány. Nincs már nálad sikerélménye, mert rég megkapott, így mást is meg kell hódítania, hogy kicsit feljebbtornázza időlegesen az alacsony önértékelését.
Ezek alapján azt mondom, hogy folytatni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!