Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mik azok a női külső-bel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mik azok a női külső-belső tulajdonságok, amik titeket lenyűgöznek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokfajta ilyen kérdés volt már, és h mindenkinek más az ideálja, meg esetleg nincs is olyan. :) De mindenkinek a saját, egyéni véleményére vagyok kíváncsi. Kort is írjatok
2010. jan. 10. 21:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Legyen értelmes, lehessen vele mindenről beszélni, ne legyen emós, és ne legyen szélességben nagyobb nálam:D
2010. jan. 10. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:

hát, ha odafigyel magára, és másokra is, és az sem elhanyagolható, hogyha kedves :)

16/f.

Pont egy ilyen lány a kiszemelt áldozatom erre a hétre, de remélem tovább is tartani fog :D

2010. jan. 10. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Külső: Legyen vékony, törékeny. Ha pici, az sem baj. De ez csak az én perverzióm, más máshogy van vele. Ezzel 1ütt a súlyemelő lány nem hiszem, h bejön bárkinek.

Belső: Lehessen vele beszélni, ne legyen se kuka, se buta, se hideg. Ja és lehetőleg nagyon hisztis se. Ezek a legfontosabbak. :)

4/12 anonim ***** válasza:

szép

kedves

hosszú hajú

mosolygós

nem emós

nyitott a szexre

laza

nem nyafog a ruhái miatt

5/12 anonim ***** válasza:

Legyen kedves aranyos

megértő

2010. jan. 10. 21:33
 6/12 A kérdező kommentje:
nem emo :D:D:D:D
2010. jan. 10. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Vállán legyen a pinája.
2010. jan. 10. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Szem, haj, csőnaci XD :P :$

Szerintem nem baj, ha kényes egy lány, elvégre nem csak az különbözteti meg a fiuktol, h van nunija

2010. jan. 10. 21:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Babi néni csőőő!
2010. jan. 10. 21:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Általánosságban legyen törékeny, hogy vigyázhassak rá. Legyen megértő, támogató, szerető és szerethető, ne legyen vak az indulattól, és ne várja el, hogy világ körülötte forogjon. Kedves gesztusaimra meg ne egyszavas tőmondatban válaszoljon, hogy "Kösz".

Öltözködése legyen visszafogott és ha ránézek akkor ne kapjak rögtön rózsaszín mérgezést.

19F

2010. jan. 10. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!