Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi észre, hogy elveszíthet?
5 éve vagyunk együtt, mindig is voltak problémáink, mert szerinte én túl féltékeny vagyok. Én ezt nem is tagadom, de azt is hozzá teszem, ha nincs miért akkor nem vagyok féltékeny. Egyszer szakított velem egy napra, nem értettem, hogy miért volt... aztán rájöttem. Egy ismerősének azt írta én csak a terhére vagyok, de nem akar kidobni a házból, mert mégis csak együtt vagyunk és hogy őt szereti és harcolni fog érte. Na aznap este fogtam össze pakoltam a cuccom és el akartam költözni, de nem engedett... könyörgött, hogy maradjak és h szeret és hülye volt, csak egy rossz döntés volt stb...
Maradtam.
Gyerekvállalás kérdésben sem értünk egyet, pontosabban amikor terhes lettem nem állt mellettem és nem akarta a gyereket, azt mondta elhagy ha megtartom... én megtartottam, de sajnos elvetéltem... őt meg sem hatja a dolog. Nem is akar gyereket, se házasságot, mert szerinte még túl fiatalok vagyunk. Pedig van saját lakás hitel nélkül, neki munka, igazán én még egyetemre járok, de nekem is van pénzem, mert mellette járok dolgozni illetve ösztöndíjat is kapok.
Egyfolytában bókol más csajoknak... miért nem veszi észre, hogy ezzel elveszíthet?
Ha mondom neki kinevet, mert azt hiszi, hogy csak viccelek.
Talán ez a könyv segíthet, hogy kicsit rendbe hozd ezt a kapcsolatot:
Gary Chapman: A szerelem pszichológiája
Az 5 szeretet nyelvről van benne szó :) és az alkalmazásukról :) sok sikert, remélem sikerül rendbe hoznod a kapcsolatot és pár hónap múlva már együtt nézegetitek a babaruhát a hasadban növekvő gyermeknek :) úgy látom neked meg van a türelmed ahhoz, hogy ezt a módszert alkalmazd ezen a férfin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!