Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szakításon ha nagyon fáj hogyan lehet minél könnybeben túltenni magunkat? :S
Szerintem gondolj a rossz dologra vele kapcsban.. pl. amivel ki tudott kesziteni... vagy amit nem szerettel h ha csinalt....esetleg arra h kesobb jon majd mas...
minden az agyban dol el.....ugyh iranyitsd a gondolataidat :))
Én is átestem már 1-2 igen fájdalmas szakításon!Ilyenkor az a legfontosabb, hogy magadban lezárd életednek ezt a fejezetét...sírd ki magadból...sokkal könnyebb lesz utána a lelked...
Idővel ha már egy picit megnyugodtál, menj el a barátaiddal...vagy csak azzal az egy barátoddal akiben igazán megbízol...én volt, hogy a legjobb barátnőm vállán sírtam ki magam...elmentünk iszogatni egy picit...haza felé úton pedig kibeszéltem magamból a bánatomat...Egymásnál aludtunk és éjszakákat beszélgettünk...volt, hogy sítam, de megkönnyebbültem...
Aztán majd idővel...amikor már nem kap el a sírás ha csak rá gondolsz, akkor jöhet az ismerkedés...Mert ha azért nem randizol, mert arra vársz, hogy teljesen elfelejtsd akkor sajna ki kell, hogy ábrándítsalak...soha sem fogod tudni teljesen kiheverni...csak egy másik személy segítségével...aki elfejelteti veled!!!!
Velem mindig ez volt!
Akár mennyire szerettem volna elfelejteni valakit...magamtól soha nem ment...és akkor jött Ő (L)
Bár nem volt szerelem első látásra, de hála neki túl léptem a múlton és azóta boldog vagyok vele:)
De talán a leges legfontosabb, hogy kerüld az illetőt akit feledni szeretnél...ha nem látja az ember nap, mint nap, akkor könnyebb kiheverni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!