Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez konnyuveruseg? Ciki vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap elmentem bulizni, es kozelebb kerultem egy olyan pasihoz, akit par napja ismerek. Setalgattunk, beszelgettunk, majd elkezdett nyomulni. En csak a csokban voltam benne. Amikor hozzamert, azonnal leallitottam, nem akartam tobbet, nem erhetett hozzam. Egyszer csak azt vettem eszre, hogy egyre hevesebb, elkezdett magaval foglalkozni csok kozben. Probaltam jelezni, hogy ezt azert nem kene, de feltem, hogy esetleg banthat is..szoval megvartam, mig vegez, es gyorsan leleptem. Ez normalis? A tesom szerint eleg gaz vagyok, szegyelljem magam, hogy ezt hagytam. Miert lennek emiatt k.? Buliban sosem megyek a csoknal tovabb, az is csak nagyon maximum. De ez a srac nagyon tetszett es az is lehet, hogy tul sokat ittam. Ciki vagyok? Ugy szegyellem. 21 L2014. júl. 27. 18:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért ettől még nem dől össze a világ :)
2/5 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy megvártad amíg végez? Végignézted amíg kiveri, és addig álltál mellette vagy hogy?
Ez érdekes......
3/5 A kérdező kommentje:
Nem neztem, kozben csokoloztunk.
2014. júl. 27. 18:08
4/5 anonim válasza:
Nem vagy ciki, a pasas már inkább.
A tesódat meg nem minősíteném.
5/5 anonim válasza:
a fiú gáz, te nem. inkább hagyd, jobbat érdemelsz!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!