Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért keresi fel az EXEM a családomat?
2 és fél éve külön vagyunk! a szakítás nem volt könnyű,én már rég szerettem volna menekülni,hiszen ő egy agresszív állat volt. ( akkor én még 19 éves voltam, ő 20 )
Mikor szakítottunk, elég jól el is voltunk egymás nélkül.hiányzott, de nem a sok bántása.(több mint 2 és fél évig jártunk )
Úgy volt, tartani fogjuk a kapcsolatot egymással, jóba maradunk, de mikor megtudta hogy mással vagyok együtt szakítás után pár hónappal ( nem votl nehéz őt elfelejteni ) akkor rám förmedt, hogy elég gyorsan lecseréltem, és ugyan mivel érdemelte ő ezt? mikor elmondtam hogy senki nem fogja elviselni az agresszív viselkedését, elmondott mindennek, és letiltott mindenhol, ahol csak lehetett.
Kijelentett hogy ő nem kiváncsi rám, hagyjam békén. Hát rendben.Azóta én elég messzire költöztem, és nagyon boldog párkapcsolatban élek. Sőt, férjhez is mentem már pár hónapja :)
aztán anyukám egyszer csak megemlítette;és egyik nap nővérem is,hogy az exem írogat nekik. meg kérdezi, hogy miújság velük? engem persze sose kérdez, de nem is bánt, csak nem tudom ezt hova tenni.
Mivel nem rég volt az esküvőnk, pár képet tettünk fel facebookra, ahol igaz hogy le vagyok tiltva, de nővérem is tett fel képet,illetve anyukám is, szóval lehet hogy most látta meg őket, és valahogy nemtudott rá mit reagálni? Tesóm vissza se kérdezett hogy "és veled miújság?" az meg csak lökte a szavakat, hogy egyébként ő is nagyon boldog végre, egy lánnyal él együtt albérletbe. Oké, de a kutya se kérdezte. Sose beszélgettek ők egymással ( vagyis épp hogy ismerték egymást, de szakítás óta senki nem beszélt vele ) úgyhogy kicsit fura. szerintetek?
Szerintem csak egy szánalmas próbálkozás arra hogy elérje hogy megbánd a szakítást, csak közvetítve családodon keresztül, mert ugye ha feloldaná a letiltásodat azzal már elárulná magát...:D
Szerintem csak nem tudja felfogni hogy ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!