Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még egy fiúval se voltam sehol se nyaralni. Ez gáz hogy 23 évesen idáig se jutottam el senkivel?
Tavaly egyedül mentem nyaralni. Isteni! Próbáld ki!
33/F
Én a múltra írtam h ne sajnáld, hogy eddig nem volt rá alkalmad, mert a fiatal kapcsolatokkal nem értek egyet. Nem ebben az életkorban van ennek az ideje, amikor még az adott embernek a személyisége, életcéljai alakulóban vannak, és egy kapcsolat ezt túlságosan is befolyásolja, és nem egyéni, személyes döntés lesz az adott illető részéről feltétlenül.
Különben nem a nyaralással van baj, hanem a kapcsolattal, ahogy ez már kiderülhetett az idáig írtakból:)
Fel a fejjel, és ha még várni kell, várj, de ne menj bele csak azért egy kapcsolatba, mert már nagyon hiányzik valaki, akivel megoszthatod magadat.. Ismerek személyesen is olyat, aki emiatt rontotta el a házasságát...
23 évesen nincs mindenkinek annyi pénze, hogy csak úgy másokat nyaralgatni vigyen. Édes jó istenem...
'Soha senki nem vitt még el nyaralni, most már semmit sem ér az életem, nyafnyafnyaf'.
Ne legyél már ennyire szánalom.
Én 23 évesen szintén nem voltam még barátnővel nyaralni. Egy barátnőm volt csak de 2 hónapig.
Se szilveszterkor, se karácsonykor, se szülinapomkor nem volt barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!