Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mit gondol erről? Párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol erről? Párkapcsolatban éltem de megismertem egy lányt és beleszerettem. Ő azt szerette volna hogy hagyjam ott a párom és költözzem el. Kb 8 hónap után megtettem, erre közli nem tudja mit akar és hagyjam gondolkodni. :' (

Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 16:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az új barátnőmmel voltam utána szinte mindig, és őt nem csaltam meg a régi párommal. Az új barátnőm gondolkodik hogy mi legyen. A régitől eljöttem és le sem feküdtem vele azóta hogy összejöttem az újjal.
2014. júl. 26. 18:05
 12/12 anonim válasza:

Furcsa felfogásod van a megcsalásról. Már megbocsáss de 8 hónapig mi a ló****t csináltál a régi párod mellett? Megcsalást. A régivel voltál közben vágytál az újra, rá gondoltál egyfolytában. Otthon meg eljátszottad a szerető jófiút. Gerinctelen féreg vagy.

A normális az lett volna, hogy amint "feltűnt" neked az új lány, akkor szólsz otthon a barátnődnek. Hogy baj van babám, úgy érzem valami nem oké kettőnk között. Úgyanis a te beleszeretésed se csak magától jött. Te kerested annak a másiknak a társaságát, gondolom egyre többet beszéltetek, aztán persze, hogy többet kezdtél el érezni. Szóval az idődet az aktuális párodtól vedted el. Cseppet sem sajnállak, hogy az új is otthagyott. Mégegyszer leírom: gerinctelenül viselkedtél.

2014. dec. 15. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!