Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan gáz, hogy azért vagyok csúnya pasival, hogy ne hagyjon el?
Atyaég....
Igen, ez rettentő gàz.
Fizikailag hogy áll a kapcsolat?
Úgy értem, hogy éppen nem hányod el magad, ha meg akar csókolni, vagy azért valamit legalább érzel, ha összeér a szátok?
Mert ha fizikailag nem vagytok egymásra hangolódva, akkor őt felőrli az, hogy mindig elutasítod, téged pedig az, hogy mindig arra gondolsz, milyen ó szexuális életed lehetne, csak nem a pároddal.
Egy elkeseredett ember sajnálatból jött össze egy másik elkeseredettel? Hát végülis megtaláltátok egymást....
De ilyet mondani egy emberre hogy nagyon csúnya, senki nem állt vele szóba.... hát elég durva. Esetleg hiányzik a tisztelet is, nem gondolod?
Csak nehogy te maradj hoppon!
Jól megtanítod az ágybeli dolgokra, aztán egyszer csak továbbáll, mert elég gyakorlatot szerzett.
Valamokka:
Ezzel nincs gond, nem vagyok finnyás
Na neee! Én férfiúi büszkeségből inkább maradnék egyedül és egész életemben a recskázás művészetét űzném, minthogy ilyen "kapcsolatba" belemenjek.
Nem jósolok nagy jövőt ennek a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!