Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A belső tulajdonságaim miért nem tetszenek egy fiúnak sem?
Figyelt kérdés
Megértő, őszinte, kedves, aranyos, hűséges vagyok. Szinte ellehet velem dumálni mindenről, nem iszok alkoholt, nem dohányzom. Igaz kicsit csendesebb típus vagyok, ami a fiúknak nem tetszik.2014. júl. 26. 08:37
11/14 Fish1 válasza:
Eddig szinte csak a jó tulajdonságaidat írtad. Mik a rosszak?
A szeretetéhes emberek jellemzője az, hogy egy kapcsolat elején hirtelen rázúdítják a másikra magukat, és ezzel a másik fél részéről nem ragaszkodást, hanem pont az ellenkezőjét érik el.
12/14 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok és én sem találom azt a személyt, aki ezekkel a tulajdonságaimmal fogadna el.
13/14 anonim válasza:
kicsit csendesebb, szeretetre éhes, bújós? ilyen nőt keresek évek óta. kár, hogy négy évvel idősebb vagy nálam. :(
azért ne add fel. fogsz majd találni olyan férfit, aki értékelni fogja ezeket a tulajdonságaidat, és teljes szívéből szeretni fog.
hajrá!
14/14 anonim válasza:
Én is ilyet keresek már magamnak régóta,de sehol nem találok. :/ Imádnám az ilyen lányokat,de nekem egy sem jut. :/
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!