Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő elvárja, hogy néha kapjon ajándékokat?
Ha annyira beképzelt akkor biztosan elvárja, de akkor meg nem kell a lány :)
Persze azért 3-4 Hetente lehet venni valami apróságot, hogy éreztessük ajándékokkal is azt, hogy tényleg fontos nekünk.
Az ajándékozás az egyik szeretetnyelv.
Ajánlott olvasmány: Gary Chapman - A szerelem pszichológiája
Nem. Én sosem vártam el. Plusz, ha már saját akaratából ad valaki, olyat adjon aminek értelme is van számomra. (ez is egy olyan dolog, hogy ismer e eléggé ahhoz, hogy ajándékot vegyen)
pl: plüssállat: van mivel aludni amikor épp nem együtt alszunk
vágott virág helyett plüss virágot kapok: életem végéig megmarad:) díszíti a nappalit egy vázában.
Nem szeretem kifejezetten az ékszereket, ha semmi jelentése nincs. Csak 2 gyűrűt hordok (eljegyzésit és karikagyűrűt) plusz egy olyan nyakláncot amin pentagrammos medál van. Mindkettőnknek ilyen van, együtt vettük. Más ékszert nem hordok, értelemszerűen nem vagyok oda értük, de ha hozzá kapcsolódik, akkor van csak értéke.
Mit értesz drága dolgok alatt? A legdrágább dolog ami volt, az az, hogy a férjem elvitt a kedvenc együttesem (Nightwish) koncertjére.
Plusz havonta veszünk könyveket mert imádunk olvasni, de ezek közösek. A járásunk alatt kaptam anno párat ajándékba. Ennek kifejezetten örültem, de megint csak nem elvárt volt.
De pl ruhákat utálom, vásárolni is...márkátlan ruhákat hordok csak, mert a márkásat pénzkidobásnak tartom.
Köszi a válaszokat :)
ma 20:52
Nagyon jó a zenei ízlésed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!