Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg vannak ilyen lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak ilyen lányok, akiknek ennyire nem érdekel az hogy a párja mennyire igényes?

Figyelt kérdés

A fogaim borzasztóak voltak, feketék, hiányosak stb. A páromat ez nem érdekelte, pedig ő mindig ad magára, hosszan készülődik, sminkeli magát haját beállítja stb.

Most végre sok pénzért megcsináltattam és mutattam neki hogy milyen szép lett, erre "ok látom....." és baromira nem érdekelte, hogy milyen lett.... Ennyire nem érdeklem őt??

2014. júl. 25. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen!

Egyik osztálytársam görnyedt, kampó orrú, sóher és elég büdös is mégis van barátnője.

2014. júl. 25. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem pl. kifejezetten tetszik a barátom kusza fogsora (nem fekete vagy hiányos - a fekete már túlzás lenne...), nem örülnék ha "fogkrém reklám tökéleteset" akarna csináltatni magának.
2014. júl. 25. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:

A barátnőd a hiányos fekete fogsoroddal is szeretett, számára nem akkora nagy dolog hogy megcsináltattad.

Örülj neki hogy nem a felszinességre megy hanem a belső értékeidet nézi.

Nem igénytelen nő azért mert neki gáz fogsorral is kellettél ennek inkább örülj.

2014. júl. 25. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha az embernek nem rohadnak a fogai csak kusza a fogsora az nem baj... az én férjemnek pl van két farkasfoga (azt hiszem így hívják).... És egyáltalán nem zavar, aranyos, illik hozzá:)

De ha feketék, hiányosak valaki fogai az nagyon gáz... van aki ilyennel is beéri....én nem tudnám, mert ha feketék akkor rothadnak, és tuti hogy büdös az ember szája....

2014. júl. 25. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!