Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? A rövid történet odalent!
Van barátom fél éve. Neki van egy ikertesója, teljesen egyformák, csak a természetük más. Amikor átmegyek hozzájuk, a tesója is ott van, de amikor nincs tökre hiányérzetem van. Szerelmes lettem a tesójába? Néha azt érzem inkább lennék vele, mint a barátommal. Szeretem a barátomat, de talán az öccsét is (mert ő valójában az öccse). Mit tegyek? Azt nem akarom, hogy szakítok a barátommal és összejövök a tesójával, mert az irtó nagy ge*iség lenne. Van vmi tanácsotok, hogy mit csináljak?
15/L
Hát ez egy jó kérdés:) És nehéz tanácsot adni de talán azért lehet hiányérzeted mert mindig ott van amikor te is és megszoktad, hogy látod őt is. Ha szereted a barátodat akkor ne azon gondolkozz, hogy szeretheted-e a másikat is mert szerintem nem. Talán az elképzelhető, hogy mivel külsőre nagyon hasonlítanak tetszik a másik is mivel a barátod is tetszik és a másikba lehetnek olyan belső tulajdonságok ami a barátodba nincs és neked meg fontos az a tulajdonság is. És összejönni vele valóban nagy szemétség lenne a részedről. Remélem tudtam segíteni egy kicsit.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!