Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
szóval van egy 17éves srác, akit felvettem msnre, de így utólag belátom,h elszúrtam a dolgot, mert gyerekes voltam és túlságosan nyomulós... egy pár hónapig válaszolgatott, de mostmár nem ír. élőben pedig sohasem beszéltünk, de tudja,hogy ki vagyok...
szerintetek semmi esélyem nála? mert engem tényleg nem érdekel senki más... :( köszi
2010. jan. 10. 11:10
1/8 anonim válasza:
Elmúlt a varázs. Lehet talált mást vagy egyszerűen nem jöttél be neki. Netes "kapcsolatoknál" hamar el lehet tűnni. Felejtsd el és keress valaki mást. Felesleges ráerőltetned magad a srácra, ha nem akar veled járni. Valószínű nem tetszett neki a nyomulásod. Sajnálom, hogy ez így történt. Remélem azért megtalálod akit valóban tud szeretni téged.
2/8 A kérdező kommentje:
talán igazad van. az hogy nem jöttem be neki hát elég valószínű, de ez szerinted semmiképpen nem változhat?
mert suliban minden nap látom, és olyan nehéz így elfelejteni.. :) egyébként köszi a választ:)
2010. jan. 10. 11:23
3/8 A kérdező kommentje:
ja és még annyi, hogy nem is annyira nyomultam, inkább gyerekes voltam, és egy két mondatomból kiderülhetett,hogy mennyire istenítem őt.:S
2010. jan. 10. 11:24
4/8 anonim válasza:
Hát ez nagy hiba volt! Ne foglalkozz vele egyáltalán, akkor talán még lehet ebből valami. Az embernek soha nem az kell ami ott van, hanem az amit nem kaphat meg. Persze még ez sem biztosíték semmire, de ha tovább nyomulsz azzal csak rontasz a helyzeten.
5/8 A kérdező kommentje:
igen, énis azthiszem.:S
egyébként köszönöm az eddigi válaszokat.:)
2010. jan. 10. 15:25
7/8 anonim válasza:
Nem feltétlen úszott el... várj egy kicsit, majd kezdd előről, de mostmár ne faggasd..stb csak ahgyd, h folyjon a beszélgetés. Sok sikert ; )
8/8 A kérdező kommentje:
hááát. köszi:):)
2010. jan. 13. 05:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!