Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így vége lehet? Vagy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így vége lehet? Vagy még újból belém szerethet?

Figyelt kérdés
20F vagyok. barátnőm azt mondja hogy már nem szeret úgy mint régen. fél éve járunk. egy kis szünetet akar hogy tisztázza az érzéseit. közben azt mondja neki is nagyon fáj a dolog, meg hogy hiányozni fogok neki. én még életemben nem voltam ennyire szerelmes nem tudom mi lesz ha szakít velem.
2010. jan. 10. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
háát remélem mindne jóra fordul.. tudom mit érzel.. én is tuléltem egy ilyet.. azóta rám talált az igazi nagy szerelem.. kihevertem..
2010. jan. 10. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
de egyébként h a kérdésre is válaszoljak, sztem még jóra fordulhat! ha szeret és így mondja h legyen szünet.. akk remélhetőleg megnyugszik.. és ráébred a szünet akatt h valóban szeret.. és nem menne nélküled!
2010. jan. 10. 11:11
 3/5 Voguelilias ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de csupán fél éve vagytok együtt. Ha bele gondolsz hogy fél év alatt neki csökkentek az érzései az nem túl jó jel. És a szünet általában végleges szokott maradni. Persze nem azt jelenti, hogy nem fogtok kibékülni vagy nem fog rájönni, hogy hiányzol az életéből. Gondolkodj el azon, hogy esetleg nem viselkedtél-e úgy, hogy neki az érzései megváltozzanak. Velem hasonló történt de ide nem akarom leírni csak mert nem a kérdésre a válasz de ha érdekel akkor írj privit és elmesélem h vannak remények az újra együttléthez!

18/l

2010. jan. 10. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
tőlem is időt kért a bnőm, ugyanígy féléve voltunk 1üt de vége azlet h kidobott. aztmondta szeret.
2010. jan. 10. 12:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk a barátnőmmel és azt mondta hogy nem akar elveszíteni, csak rossz kedve van meg kicsit át kell gondolnia a dolgokat, én meg elmondtam neki hogy mennyire szeretem. Közben sírt. Ez jelent valamit? Lehet hogy csak sajnál?
2010. jan. 10. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!