Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt kapcsolatod/kapcsolatai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt kapcsolatod/kapcsolataid mi miatt értek véget?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 16:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

1) ok nélküli féltékenykedés

2) kiderült,hogy búza

3) hazudott

2014. júl. 24. 16:50
 12/19 anonim ***** válasza:

1. Két év után bevallotta, hogy a volt hapsijába szerelmes, alig két napra rá meg lelépett Angliába egy harmadikkal. (Wtf?)

2. Tutyimutyi, érdektelen, nemtörődöm, közömbös, életunt kiscsaj volt. Meguntam, hogy folyton (átvitt értelemben) mesterségesen kellett lélegeztetni, hogy életben maradjon a lány.

3. Netes ismerkedés, fél év járás, nálam 8 évvel fiatalabb nővel. Ilyen cselszövő, hazug, kétszínű, alantas nővel sem volt még dolgom, mint vele. A hányás kerülget még most is, ha csak rágondolok.

(31/F)

2014. júl. 24. 16:55
 13/19 anonim ***** válasza:

1. megcsalt,hazudott

2. elmúlt a szerelem, meguntam

3. ő unt meg engem, félrelépett

20N

2014. júl. 24. 17:02
 14/19 anonim ***** válasza:
nem szeretett eléggé, gyerek volt a kapcsolathoz
2014. júl. 24. 17:04
 15/19 anonim ***** válasza:

1. A pasi csak a szüzességemet akarta a pasi, és amikor megkapta szakított.

2. betegesen féltékeny lett a lánykérés után, majd megcsalt, szakítottam, ezért megütött, visszaütöttem, szakítottam, veszekedtünk, elhagytam.

3. nem működött a szex. Felajánlottam a szakítást, belement.

4. elhanyagolt, ezért szakítottam/ utána ő is közölte hogy szakítani akar mert visszamegy az excsajához.(utána kb 2 hónappal később megkeresett szexkapcsolat reményében, elküldtem a francba)

5. meg akart csalni, de lebukott mielőtt talált volna valakit. Szakítottam.

Ez után 2 hónappal, 24 évesen jöttem össze a férjemmel. (Vele együtt vagyunk most is:)

2014. júl. 24. 19:07
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Semmi közöd hozzá.
2014. júl. 24. 21:51
 17/19 anonim válasza:

1. Ok nélkül féltékenykedett

2. Meg akarta szabni mikor mit csináljak

3. Folyamatos viták

2014. aug. 6. 16:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Még "élni" akart, nem akarta hosszútávon lekötni még magát
2014. aug. 6. 18:09
 19/19 anonim válasza:
Nekem is hasonló, mint az utolsónak. Több mint egy év után rájött, hogy még élni akar. Azóta volt már egy csomó csaja, de időnként felkavarja nálam az állóvizet, újrakezdené, mert rájött, hogy futókalandos csajoktól nem kap annyi mindent, mint tőlem...törődést ilyesmi...szívás :D
2014. aug. 6. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!