Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy félek attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy félek attól hogy örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés
Volt már olyan is hogy olyan fiúval randiztam többször is akinek nem tetszett a viselkedése sem. Mindenkinek megakarnék felelni ezért más arcomat mutatom a fiúknak. Eddig a megjátszással sem értem el sok mindent, de szerintem a valódi énemet sem kedvelnék. L/22
2014. júl. 24. 08:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem igaz...nekem pl pont a csendesebb lányok tetszenek...tudod kinek a pap kinek a paplan :) a csendes lányokat sokkal élvezetesebb meghódítani, megismerni, mert 1 szóra nem tudok meg róluk 12893718923 dolgot :) tőlük kell kérdezni és beszélgetni :) de gondolom te is megnyílsz ha megismersz valakit közelebbről...szóval szerintem add önmagad biztos nem maradsz egyedül :)

21F

2014. júl. 24. 09:38
 12/25 A kérdező kommentje:
Hát pedig szerintem egyedül maradok. Nehezen nyílok meg embereknek a csalódások miatt. Már nem tudom elhinni hogy valaki képes lenne szeretni önmagamért.
2014. júl. 24. 09:45
 13/25 anonim ***** válasza:
merre laksz egyébként?
2014. júl. 24. 09:49
 14/25 anonim ***** válasza:

Abban egyetértek, hogy nem sok férfinek van türelme a csendesebb csajokhoz. Van, hogy nekem sincsen, bár én azért ismerem a módját, hogy megnyíljon egy csaj. Akkor semmi baj nincsen ha miután megnyílik elkezd azért kommunikálni normálisan.

Ami probléma szokott lenni ezeknél a lányoknál(néhánynál) és nagyon gáz tud lenni, ha megnyílik és elkezdi önteni az emberre a sz*rt és a negativitást egyből és brutális mennyiségben. Mert ugye a csendes visszafogottságban nem adják ki ezeket a dolgokat, hanem magukba fojtják ezeket és csak várnak, hogy valakinek megnyílhassanak és többször előfordult már, hogy annak a pasinak kezdik el ezt aki érdeklődik irántuk. A pasi meg "mi fszom van most?" kérdéssel megriad és szinte szalad a másik irányba. Nem kertelek, velem is volt már ilyen.

A másik ami nagyon gáz szokott lenni, ha megnyílik sincsen semmi mondanivalója. Tom ez utóbbi furcsának hangzik, de komolyan van ilyen, olyan, mintha semmi gondolata nem lenne és semmi nem érdekelné. Sokszor tökmindegy mi érdekli, csak mutassa jelét annak, hogy van valami ami foglalkoztatja a létezésen kívül. Azzal már lehet "dolgozni".

2014. júl. 24. 10:08
 15/25 A kérdező kommentje:
Akit ismerek azzal már jobban beszélgetek. De részben azért se merek nagyon beszélni mert félek hogy oltári nagy hülyeségeket mondok.
2014. júl. 24. 10:19
 16/25 anonim ***** válasza:
szerinted más nem mond hülyeséget? :) ez megszokott dolog :)
2014. júl. 24. 10:25
 17/25 anonim ***** válasza:
Áh attól nem kell félni. Sokszor én is és más ember is annyi hülyeséget tudunk összehordani, hogy utána csak fogjuk a fejünket. Miért pont te akarnál kilógni a sorból? :) Attól, hogy visszafogod magad mert próbálsz jó dolgokat mondani, azzal még jobban rontasz a helyzeten. Legalábbis szerintem. Lehet ez a problémád igazából, mert csak jókat akarsz mondani, így leredukálod a mondanivalódat. Ha jobban felvállalnád, hogy hiba csúszhat a gépezetbe és úgymond bevállalod, minden mindegy alapon és mondod, akkor azzal sokkal többet el tudsz érni.
2014. júl. 24. 10:25
 18/25 A kérdező kommentje:
Ilyen hülyeségeket mondok mint pl. fagyi evés után tiszta csokis lett a fogam és a szám.
2014. júl. 24. 10:30
 19/25 anonim ***** válasza:
Hát ez borzasztó! :)
2014. júl. 24. 10:32
 20/25 anonim ***** válasza:
és ez miért is hülyeség? :)
2014. júl. 24. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!