Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljak próbálkozzak vagy ne?
Figyelt kérdés
Röviden elmondom kb.Van egy lány akivel elég jóban lettem pár hét alatt msn-en meg suliba is dumálgatunk meg suli után is néha beülünk valahova stb.Aztán tegnap előtt elmondtam neki hogy én mitérzek iránta mertmár nembírtam magamban tartani.Ő azt válaszolta hogy hát..nemigazán tudom(nemkérdeztem hogy járunk vagy ilyesmi)de aranyos voltál és legalább őszinte hogy elmondtad.Aztán nemsokat van msn-en sem de amikor van általába mindig rámír stb.Most nemértem....gondolja miért mondtam el neki biztos de akkor miértnem írta hogy igen vagy nem vagyha nemakart bunkó lenni akkor írhatta volna hogy hát most nemszeretnék senkit de maradjunk barátok vagy nemtudom....De ha nemakar semmit akkor miért ír rám mindig?Mert ugye mivel nemsokat van ezért gondolom inkább bnőjének vagy nemtudom kinek kéne inkább írnia....Hacsak barátként akar ahoz elég furcsa hogy ennyire érdekli mivan velem stb.Meg néha olyakat ír hogy szeretlek meg jó hogy vagy nekem ilyeket.Énmár belezavarodtam most akkor lehet nála esélyem és próbálkozzak vagy mittegyek?2010. jan. 10. 00:47
1/7 A kérdező kommentje:
Lányok ha ti ilyet mondtok az mit jelent?
2010. jan. 10. 00:56
2/7 anonim válasza:
Le kell ültetni magaddal szembe, és fel kell neki tenni ezeket a kérdéseket, amiket leírtál. Csak van benne annyi, hogy a szemedbe mondja. És akkor megkíméled magad attól, hogy azon agyalsz, hogy vajon mit miért csinál a csajszi.
3/7 anonim válasza:
előző vagyok.
A másik dolog meg, ha már ezt mondja, hogy "nemigazán tudom" túl jót nem jelent sajnos. Ha ő is ugyanazt érezné mint te, minimum a nyakadba kellett vna ugrania. Vagy még túl fiatal, hirtelen jött neki, vagy fél. Ezer oka lehet. Ezért kell vele megbeszélned.
4/7 A kérdező kommentje:
Hátt lehet...mindenesetre ha megint lesz msn-en és rámír akkor megbeszélek vele egy talit ha belemegy akkor valamennyire legalább érdeklem ha aztmondja hogy hát most ezvan meg az akkor már tudom mi a helyzet vagyha nemír rám akkoris.
2010. jan. 10. 01:04
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ha pl nekem mondana ilyet valaki szerintem énsem mondanám rögtön hogy énis ígyérzek hanem elgondolkoznék rajta kicsit...Csak akkor nemértem miért ír olyakat amiket ír....Ennyire nemkell ilyennek lennie hacsak barátnak akar.....
2010. jan. 10. 01:06
6/7 anonim válasza:
Ha bizonytalankodott, akkor az nemet jelent.. akarsz olyan lánnyal járni, aki nem örül annak, hogyha bevallod neki, h tetszik neked? mert azért abba bele kell gondolni, hogy oké, kicsikarsz belőle egy igent, és utána? szóval, ha bizonytalan, akkor hagyd mert csak rossz vége lehet.
Az, hogy érdekled, az annyit jelent, hogy érdekled:) valószínüleg szeret, és valamelyest vonzódik hozzád, de annyira nem hogy járjatok, ennyi.
7/7 A kérdező kommentje:
De ha szeret és érdeklem őt és rengeteg mindenben hasonlítunk akkor nemértem.....Bár lehet többet kéne találkozni meg stb és akkor kiderülne mi is van,de annyira kár mindigis ilyet kerestem aki végre ugyanazokat szereti amiket én stb stb erre ittvan és mégsincs semmi :S
2010. jan. 10. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!