Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvagyok átkozva, a nőkkel,3/3 bnőm volt eddig és mind
megcsalt, miért?
11/20 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de nem szeretném elfogadni, 22 éves vagyok , az első 18. 2. 17, 3. meg 20 éves volt. Komolyan, aki férfi az tudja ,hogy milyen nagy csapás ez a büszkeségének.
úgy látszik, a nők sem érnek meg normálisan egy kapcsolatra 20 éves kor alatt. de inkább 25 éves korig kéne velük is várni. (férfiaknak is, vagy még tovább, bár az "ciki", de ha komoly kapcsolatot akar az ember, akkor érjen meg előbb, ne a világ trendjeit kövesse)
2014. júl. 23. 23:36
13/20 A kérdező kommentje:
Hogy követném a világ trendjeit ?:D Engem 14 évesen ingyenélőnek tituláltak és elzavartak dolgozni ,hogy adjak haza :D Farmert hordok fekete pólóval, sima utcai " bőr " cipővel :D
14/20 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül. A megcsalásban csak azt nem értem hogy miért nem lehet tisztázni, és normálisan lezárni egy kapcsolatot.
2014. júl. 23. 23:43
15/20 A kérdező kommentje:
Jó most megfogtál, bevallom... Ők csaltak meg, de sajnos én úgy elküldtem őket,hogy szégyenlem magam... Magamra se ismerek... Ahogy én beszéltem velük utána, úgy egy emberrel se beszélünk.. :S Csak ,hogy valamit felhozzak magam ellen is...
A hetven éves Kohn elvesz egy 20 éves nőt. Barátja mondja: Te ostoba +fog csalni. Mire kohn: Inkább legyek egy jól menő cégben 20%-ban tulajdonos, mint egy csődtömegben 100%-os. Keress egy ronda és ostoba hölgyet. Az a tiéd lesz 100%-ban. Esetleg örülj annak hogy a szép és keves nő (többnyire) veled hál éjszakánként.
2014. júl. 24. 00:09
Attól, hogy nem diszkóban szedted össze őket, még lehetnek k...vák. Mint a mellékelt példa is mutatja. Szerintem ha mind3 megcsalt az nem véletlen. Szüzességtől függetlenül. Valamit nem kaptak meg, és másnál keresték, vagy alapból belefér az értékrendjükbe a hűtlenkedés....ki tudja...
Én azt mondom, hogy ha mindent megkap, rendesen meg van dugva, kielégítve, és egyébként is rendben van a kapcsolat, van szerelem, akkor eszébe sem jut egy nőnek megcsalni a párját....
2014. júl. 24. 20:47
18/20 A kérdező kommentje:
Nem hinném ,hogy nem kaptak meg mindent. Átlagos a " szerszám " és nincs korai magömlés. És utána mindig " fát lehetett volna vágni a hátukon ". Talán volt olyan időszakom, amikor nagyon sokat dolgoztam ( most is )... De ettől még nem kellett volna engem szanaszét csalni szerintem. Értem én,hogy sulisok 14 kor mennek haza én meg 6-18 ig droidkodok, utána 1 óra alatt hazautazok és alszok. De ez ok lenne rá ?:D
hfff cffpp,, hát kérdező azért remélem nem volt "otthon" téma hogy te mennyit "droidkodsz".
Most nem azért, jó hogy dolgozol meg minden, csak ha ott is így adtad elő hogy hát lol. CSAK pl.: én magam 10 órát dolgozok 8! óra pénzért, ahaa,, előtte 12 óráztam csak én este 6-tól reggel 6-ig. Na bumm.
Füü ettől kuzrva különb vagyok ám. Sok kis pisis fos iskolás eláshatja magát mellettem. ja mondjuk nekem fél óra az út, oda vissza 1. Hahahahaha.... szóval,na. Amúgy én kétlem hogy a 2000 óra/hét munkádnak bármi köze lett volna ahhoz hogy megcsaltak.
Ez valami más. De ezek szerint a szex is jó volt. Háát, akkor lehet tényleg ribik, lehet hogy a személyiségeddel volt valami. Most ezt innen akárhogy próbálkozok nem tudom megmondani, gondolkodni meg most nem fogok rajta.
2014. júl. 25. 17:58
20/20 A kérdező kommentje:
Nem " gizdáztam" a munkával. Csak felhoztam, hogy talán ez lehet az oka. És igen sajnálom,hogy nincs időm foglalkozni ilyenkor mással, Ezt sajnos a szüleimnek is hiába magyaráztam, ha munka közben felhivtak.
Kapcsolódó kérdések: