Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiatal is kiakadna ezen, vagy csak én? Én lennék ilyen?
Zavar engem, ha a párom nem jelentkezik.Van,hogy este elmegy dolgozni, de mikor haza megy, akkor sem csörget meg.Pedig megkérem rá, ne aggodjak, tudjam, hogy minden rendben, otthon van.Ma elment a szobáját csinálni,(mert per pill külön van szüleitől, de megyen vissza)déltől meg sem csörgetett.Nem hiszem el, hogy nincs 1 perce felhivni, hogy hogy vagyok vagy valami.Szerinte ez gyerekes, de szerintem nem.idősebb a párom joval, de akkor is.És már mondtam neki ezt, hogy jol esne, de akkor sem csinálja.Mikor megismerkedtünk, mindig hivott, folyton irt nekem, de mostanság már nem. És én nem ezt szoktam meg, de ha együtt élnénk, akkor nem mondok semmit.De igy rossz. :S
Tudom, nagyon tulzok, de egyszerűen ilyen vagyok.
18/L
eleinte megy az sms, a hívogatás...de hidd el ez idővel lejjebb és lejjebb adódik, végül szinte elmúlik, és csak a fontos hívások fognak számítani.
És ez így is van rendjén.
"Hanem ha haza megy este, vagy éjjel és akkor"
Mégis minek te bar'om mi lesz ha este meló után holtfáradtan haza ér és elkezd hívogani tudod mi pénz egy ilyan kis balhé? Baz' meg gyerek 32 éves azért tart 18 éves kölyköt mert könnyű meghágni, nem azért hogy lelkizen.
"Én tuti nem hívogatnálak, ha elüt egy kocsi elöbb utobb úgyis megtudod. Mi a frászt tudnál csinálni ha ötpercenként bejelentkezem akkor nem lesz bajom?"
erre muszáj reagálnom...
párom ha elmegy tőle, haza szüleihez,akkor hazaér,csörög,10 percre lakik kocsival...
nah,ha ez a csörgetés nem lenne,akkor lehet ma nem élne...nincs egy éve,hogy elindult tőlem hazaeste ,hogy másnap korán kel,megy dolgozni...eltelt fél óra,nincs csörgetés,hivtam én,semmi...hivtam az otthonit,nem ért haza...apukája elindult befelé hozzám,hátha útközben lerobbant...hát nem lerobbant,hanem totálkárosra törte a kocsit,nem tudott kiszállni se...ha nincs a csörgetősdi,hazaértél-e telefonunk,akkor valoszinű hajnalig a kutya se jár arra,minusz fokban vagy megfagy vagy elvérzik...
szoval lehet gyerekes,de mi majd 3 év után is mindig legalább egy csörgetést ha hazaértünk,vagy valami...
22/L
De sztem elég fáradt lehet ahoz, (gondolom dolgozik) hogy munka után nem az hogy nem akar, el is felejt megcsörgetni.
Mármint a barátod, nem az enyém :) Az enyém tudom, hogy dolgozik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!