Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiatal is kiakadna ezen, vagy csak én? Én lennék ilyen?
Zavar engem, ha a párom nem jelentkezik.Van,hogy este elmegy dolgozni, de mikor haza megy, akkor sem csörget meg.Pedig megkérem rá, ne aggodjak, tudjam, hogy minden rendben, otthon van.Ma elment a szobáját csinálni,(mert per pill külön van szüleitől, de megyen vissza)déltől meg sem csörgetett.Nem hiszem el, hogy nincs 1 perce felhivni, hogy hogy vagyok vagy valami.Szerinte ez gyerekes, de szerintem nem.idősebb a párom joval, de akkor is.És már mondtam neki ezt, hogy jol esne, de akkor sem csinálja.Mikor megismerkedtünk, mindig hivott, folyton irt nekem, de mostanság már nem. És én nem ezt szoktam meg, de ha együtt élnénk, akkor nem mondok semmit.De igy rossz. :S
Tudom, nagyon tulzok, de egyszerűen ilyen vagyok.
18/L
A pasik általában vagy elfelejtik az ilyesmit, vagy egyszerűen nem is foglalkoznak vele. Én is ilyen voltam egy időben, de most már megszoktam, hogy ez csak ilyen lányos hülyeség :) Nyugi, nem hiszem h lenne különösebb oka, csak a férfiak máshogy gondolkodnak :) Másol vagyunk ennyi :)
19/L
ez így szokott lenni, az elején még mindig írnak és hívnak. Mi már nem is beszélünk telefonon csak ünnepnapokon:) De engem nem zavar, régen zavart aztán rájöttem, hogy felesleges pénz kidobás állandóan hívogatni egymást, hogy elmondjuk jól vagyunk. Igen kicsit túl liheged.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!