Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én látom rosszul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én látom rosszul, hogy a helyes fiúk már mind foglaltak?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem azt akarom evvel mondani, hogy csak a külsőségek számítanak, de azért az is.

És én úgy vettem észre, hogy aki jól néz ki, nincs egyedül. :)

2010. jan. 9. 21:26
1 2
 1/14 anonim válasza:
90%
én pedig azt vettem észre, h. a jó pasiknak mindig ronda nőjük van...
2010. jan. 9. 21:30
 2/14 Bandeee ***** válasza:
54%
Én még egyedül vagyok :))... hjaa és fő erényem a szerénység..
2010. jan. 9. 21:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában igen,mind foglalt,viszont nem soknak van atomjó nője valamiért.?
2010. jan. 9. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

sztem nem foglaltak mind,csak az a pár amelyik szingli, és valóban jó pasi,helyes és jol néz ki, egy menő macsó aki csak gerincrevágna minden csajt és meglátom ezt a stílust már csúnya.ha viszont van egy kicsit csunyább pasi aki viszont nem tecc,de megismerem és nagggyon megfog a belsője és meg is szeretem,akkor ő lesz a világ leghelyesebb pasija számomra így voltam a mostani párommal is akivel már 3éve vagyok együtt :)

21L

2010. jan. 9. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz :D. Ha helyes vagy van csaj, és szingli nem sok mindenki szeret lenni :). megértelek. Nekem is megtetszett egy fú... nem is a külseje, hanem a mosolya :) de van bnője -.-
2010. jan. 9. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
23%
írhatnál egy privátot.
2010. jan. 9. 21:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Én még itt vagyok, 192cm 95kg, sötétbarna hullámos haj, barna szemek, és egy balonkabát a szekrényben.
2010. jan. 9. 22:47
 8/14 anonim ***** válasza:

Az a vicces hogy ez fordítva is igaz.

19F

2010. jan. 9. 23:30
 9/14 anonim ***** válasza:

minden 4. foglalt kb.

pl engem is helyesnek tartanak, es most megsem vagyok foglalt :))

2010. jan. 10. 02:03
 10/14 A kérdező kommentje:
23:30-as, ebben igazad van. :D
2010. jan. 10. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!