Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza?
Figyelt kérdés
Már elég régóta jártam az osztálytársammal és szakítottunk,de nem nagyon tudott rendes indokot mondani,csak hogy egyedül akar lenni,meg ilyesmit,de nem tudom hogy pontosan miért mert azóta 1 hónap telt el és már van csaja,de lehet hogy azért akart szakítani mert megunt,vagy mert még nincs semmi mellem?És ami a legrosszabb,azóta teljesen másként kezel,nagyon bunkó velem,és más lány haverjaival normálisan viselkedik,én meg ha hozzá sem érhetek,másnak elmond dolgokat aki csak haverja és lány,nekem meg azt mondja mi közöm hozzá?,és olyan más lett velem!Megőrülök mert én nagyon szeretem!2010. jan. 9. 21:13
1/4 anonim válasza:
ugyan ebben a helyzetben voltam régen én is. annyi különbséggel h neki úgy lett új barátnője, hogy én még elvileg vele jártam és egyszer csak megláttam őket smárolni. szép volt,jó még fiatalok voltunk. utána ugye szakitottunk, azóta bunkó és flegma volt velem, de idővel ő is meg én is komolyodtunk és haverok lettünk. ő volt az első szerelmem és még mindig nagyon bánt az egész pedig régen volt és azóta már új barátom is van de sokszor gondolok vissza rá
2/4 anonim válasza:
ja a kérdésre válaszolva szerintem hagyd hogy ő kezdjen újra érdeklődni irántad, ha nem történik meg féléven belül szerintem ne várd hogy még lesz vmi
3/4 A kérdező kommentje:
De miért szakított velem valójában,és miért lett ilyen bunkó velem?
2010. jan. 9. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!