Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak potlek lennek?
Szerintem hagyni kellene ezt a pasit, mert lerombolja/ta az önbizalmadat. Ahogy elkezdesz ismerkedni találni fogsz nagyon sok olyan srácot, akinek így ahogy vagy, úgy vagy tökéletes. Neki viszont szerintem bármit is tehetnél nem lennél elég jó. Ő mindig kajtatni fog a többi nő után. Így viszont kényelmes neki, mert te ott vagy neki, akivel összebújhat, de mégsem kell magát lekötnie. A végén még anorexiába kerget téged. Nem érdemel meg.
Én 164 cm/64 kg vagyok és semmi bajom nincs ezzel, udvarló is van.
én elképzeltem milyen lányt keresek pontosan, kívül belül...inkább a teltebb lányok jönnek be, így az "álom nőt" is teltnek képzeltem el, nem rég megismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal aki inkább vékonyabb, de a belső miatt nagyon megkedveltem, ő csak barátságot szeretne, amit tiszteletben tartok és tartom ehhez magam :) de azt tudom, hogy simán megtudtam volna szeretni a külsejét, bele tudtam volna szeretni :) és sokat tanultam ebből az esetből...mondjuk nekem mindig is a belső értékek kellettek, mert egyesek szerint elég nagy elvárásaim vannak a belsőt illetően...de nekem nagyon fontos, hogy olyan lányt találjak...lehet ennél a srácnál eddig nem volt "ideál", csak aki jött az jött...és most kialakított egyet a te személyedre "alapozva" :) szóval szerintem megváltozhat miattad, de ezt csak ő tudja bizonyítani! :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!