Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy elmúljon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elmúljon a féltékenységem?

Figyelt kérdés
Pár évvel idősebb vagyok a páromnál,ő 28 éves férfi.Tudom,hogy szeret,mégis borzasztó féltékeny vagyok.Nem akarom elmarni magamtól!Mit tegyek,hogy megváltozzak?Csak őrlődöm magamban.
2014. júl. 23. 08:23
 1/3 Kerida ***** válasza:

Általában (így a körülményeket nem ismerve) azt tudom mondani, hogy a féltékenység legtöbbször nem azt jelenti, hogy a párodra vagy féltékeny, hanem azt, hogy nem bízol magadban és az értékeidben.

Legtöbbször azok a lányok féltékenykednek akik kevésnek érzik magukat a párkapcsolatban. Nincs meg a kellő önbizalmuk és önbecsülésük ahhoz, hogy belássák nem véletlenül választották őket, igenis megvannak bennük azok az értékek amiért a másik fél vele marad és szereti.

Ezen csak úgy lehet könnyíteni, ha beszélsz erről a párodnak, kötetlenül.

2014. júl. 23. 08:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, annyi kiegészítéssel, hogy a féltékenység ill. az önbizalom hiány "veleszületett betegség". Ha valaki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, azt - tapasztalatom szerint - nagyon nehéz (talán nem is lehet?) megváltoztatni. Lehet hogy ideig-óráig úgy tűnhet, hogy ez sikerülhet, de előbb-utóbb úgyis kibújik a szög a zsákból...
2014. júl. 23. 09:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy számomra ez teljesen új,mert soha nem voltam féltékeny egyik kapcsolatomban sem.Ezért nem tudom hova tenni és nem tudok mit kezdeni vele.
2014. júl. 23. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!