Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek onmagamon? Onbizalomhiányom, beteges féltékenységem miatt romlik el mindig minden.
Először is fogadd el magad. Ha ez nincs meg, addig minden más haszontalan.
Fogadd el magad, tudd mik az erősségeid, gyengeségeid, korlátaid, és emelt fővel járj, "ez vagyok én!".
Ha ez megvan, utána jöhet a többi lépcsőfok.
Nem tudom magamat elfogadni. Hiába a bókok, amit kapok... az rogton átmegy rajtam. Benézek a tukorbe s csak a rosszat látom. Mások szerint állítólag szép vagyok, én mégsem érzem magam annak. Egóm úgymond a "békaseggealatt" ..
Második.. nem tudom ez miért annyira fontos :).. de szlovák billentyuzetem van, s azért nincsenek olyan magánhangzóim. Remélem megérted :)
Az önbizalom nem is kívülről jön, bókokkal stbkkel. Természetesen azok is segítenek, de a magja belülről jön. Alap hogy semmit nem ér a bók neked, ha a magja sincs meg benned, locsolhatják a vizet a földre, ha nincs benne vetés.
Ezt a harcod magadban, belül kell megvívnod. Ne gyere olyannal, hogy "nem megy", akkor feladtad, és akkor felesleges a kérdést is kiírni, még feleslegesebb neked írnom/írnunk.
Szia!
Minden párkapcsolat alapja hogy egy nő bízzon magában, mert a férfiaknak biztos magánéleti háttér kell, a féltékenység a halála mindennek. Az pedig abból fakad hogy nem hiszel magadban. Mindenképp fogadd el magad olyannak,amilyen vagy,és legyél tisztában az értékeiddel. Nem könnyű a mai társadalomban párt találni. A férfiak magasra teszik a mércét, a nők meg azt hiszik szabadon csábíthatnak akár foglalt férfiakat is. (Tisztelet a kivételeknek, mindkét oldalon) Emiatt sajnos talán még abba az emberbe is ott a félsz, vagy a zöld szemű szörny, aki amúgy tökéletesen elégedett magával. Szerintem ne hibáztasd magad, biztos eljön majd egy olyan párkapcsolat ideje az életedbe, ahol le tudod győzni az effajta félelmeidet.
Sajnos nekem is vannak tapasztalataim ilyen téren. Hiába a modellfelkérések, meg a párom bókjai, ha meglátok egy csinos lányt, elbizonytalanodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!