Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek onmagamon? Onbizalomhiányom, beteges féltékenységem miatt romlik el mindig minden.
Figyelt kérdés
Nem tudok bízni magamban. Nem tudom elhinni, hogy elég jó vagyok. A partneremet, mindig úgymond felsobbrendunek érzem. S pl. ha osszeveszunk, akkor akár én vagyok a bunos akár nem, mindig én jelentkezek hamarabb békulés celjából.. Rogton!. S kegyetlenul féltékeny vagyok minden csajra, aki csak ránéz. ( régi rossz tapasztalatok, úgymond szinte minden "szerelmem" más csaj miatt hagyott ott..) S nem tudok ezzel mit kezdeni.... bebeszélem magamnak, h baj van...s utána persze meg is torténik :/ Nagyon vágyom a szerelemre..talán túlságosan is, de mégis mindent onmagamnak rontok el. Mit tegyek? :( 20/L2014. júl. 18. 18:13
11/11 anonim válasza:
" A férfiak magasra teszik a mércét, a nők meg azt hiszik szabadon csábíthatnak akár foglalt férfiakat is. "
Na igen nálam is ez miatt kezdődött a féltékenység hogy annak ellenére hogy velem járt a csaj ugyanúgy nyomult a barátomra..szóval óvatosnak kell lenni sose lehet tudni.
De tudom hogy nem csalna meg a barátom mégis zavar ha egy csaj felé próbál közeledni sőt ne tegye mert nem szép dolog más magánéletébe beletúrni.Sokszor én is magam alatt vagyok de mindig eszembe jutnak a barátom kedves szavai hogy engem tart a legszebbnek meg ilyenek és olyankor elszáll a féltékenységem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!