Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyanok akik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik egy hosszú komoly kapcsolat után ismét összejöttek azzal az illetővel?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy valakinek akinek volt egy több éves komoly kapcsolata, majd szakítottak és utána esetleg pár hónappal később ismét összejöttek. Vannak itt ilyenek? Tapasztalatok? Milyen volt az újra összejövés után a kapcsolat? Jobb? Rosszabb? Abban a több hónapos "szünetben" volt másik párod? Vele milyen volt a viszonyod?
2010. jan. 9. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 1 évig voltam együtt a barátommal aztán szakítottunk(vagyis ő szakított), közben nem volt barátom nem érdekelt senki, neki volt egy bnője akivel kb. 3 napig volt együtt, de szakított mert még mindig engem szeretett, két hónap után újra összejöttünk. Szóval az "újraösszejövés óta" több mint másfél éve vagyunk együtt, és jobb lett a kapcsolat.
2010. jan. 9. 21:37
 2/7 A kérdező kommentje:
És miért szakítottatok? Milyen volt a kapcsolatotok?
2010. jan. 10. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Igazából ezt a mai napig nem tudom. :S Azt mondta hogy már nem szeret, és szakítsunk.. sokat veszekedtünk akkoriban meg minden.. de aztán happy end:)
2010. jan. 10. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként mért kérdezed?:D
2010. jan. 10. 12:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert nemrég szakítottam a barátommal. Hosszú tartós kapcsolat volt, sokat veszekedtünk az utóbbi időben és szakítottunk de közös megegyezéssel. tehát békében vagyunk és még mindig beszélünk. azért kérdeztem h lehet-e még esély arra esetleg több hónappal késöbb h lehet-e még vmi... és hogy volt e már vki ilyen helyzetben.
2010. jan. 10. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi 3 hónapja szakítottunk 5 év után,most kezdünk újra beszélgetni de neki van nője akivel nem boldog.MI nagyon szerettük egymást én bízom benne h újra egymásé leszünk! :) sose lehet tudni
2010. jan. 11. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
IGEN. NEM. Nem tudom. Nem, de. Vagy igen? Dehogyis.
2010. jan. 11. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!