Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Türelmes legyek vagy szakítsak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt. Bő 1 hónapja elment nőgyógyászhoz, mert szeretnénk gyógyszerre változtatni a védekezést. De kiderült, hogy valami gombás fertőzést összeszedett. Ki lett kezelve. Én majd kb 2 hét múlva jutok el dokihoz. Viszont amióta kiderült ez az egész nem akar szexelni velem. De azt se engedi, hogy én kényeztessem a nyelvemmel. Ha én elkaptam tőle akkor a nyelvemen keresztül visszaadhatom neki. Mert ennyi erővel csókolózni se kéne. :S Ezt nem is mondtam neki, mert képes és azt se hagyná. :S Teljesen ki vagyok. Nem akarok várni még 2 hetet. Több mint 1 hónapja hozzá se értem. Van valamilyen ötletetek?2014. júl. 22. 18:08
2/11 anonim válasza:
Óvszerrel attól még lehet, ha épp nem kúpozik.
3/11 anonim válasza:
Ne hagyd el.
de akkor ô se szopjpn le, ha szokott szopni mostanában.
4/11 anonim válasza:
Miiicsoda? Azért akarsz szakítani vele, mert összeszedett egy betegséget? Én a helyedben egy évet is képes lennék várni, főleg, ha szeretem.
17F
5/11 anonim válasza:
Gumi?bár ha gombát kezeli most akkor elvileg 1 hét amíg helyrejön
6/11 A kérdező kommentje:
Már kikezelte. Semmi baja.
2014. júl. 22. 18:16
7/11 A kérdező kommentje:
Ja és az óvszert pedig nem szereti...:D Szóval gáz. :/
2014. júl. 22. 18:25
8/11 anonim válasza:
Ha már semmi baja, akkor miért nem akar szexelni? Ez fura.. Egyébként nekem is volt hasonló, csak nekem más jellegű problémám volt, a barátom simán várt 3-4 hetet is, sőt többet is várt volna, ha kell. Ez ilyen, ahogy Ő mondta: "nem vagyunk már óvodások". :D
21/L
9/11 anonim válasza:
Már bocs, de itt te vagy a hunyó! Hiába kezelték ki, ha visszafertőzöd! Ha kikezeltetted volna magad te is, akkor ez most nem lenne probléma. Bár azt sem értem, a nődoki neked miért nem írt ki gyógyszert?
10/11 anonim válasza:
És te miért nem kezdted el hamarabb kezelni magad? Így jártál, most már muszáj lesz kivárnod. Inkább, mint hogy utána megint kezdhessétek elölről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!