Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele?
lassan 1,5 éve vagyunk együtt és a féltékenysége miatt kialakuló veszekedések egyre durvábbak illetve előtte is volt már ilyen szakításos helyzet.
De nem egyszerű az eset. Ő lány akivel szakítani akarok és félő ha megteszem akkor öngyilkos lesz.
Ez sakkmatt helyzet. Valami segítség kellene :(
Ilyen helyzetben én is voltam.. De jobb ha megmondod neki..
Úgysem fogja megtenni.. Az élni akarás nagyobb benne..
Az öngyilkosság egy zsarolási alap, a nagy ló.aszt lesz ő öngyilkos, engem kb 8-pali zsarolt meg ezzel életem során, hogy fenn áll a tetőn meg hasonlók, neked is csak azt tudom javasolni mond neki hogy ugorjon!
Érzelmi zsarolókkal nem tárgyalunk, ja és a féltékenység betegség, apám exe dilidokihoz járt, mert pl, fekete szigetelő szalaggal leragasztotta a blikk-ben lévő meztelen csajokat, verte mikor a tv-ben volt egy jó nő, mikor az utcán megnézett valakit apám, pontosabban ő hitte azt berúgta a szélvédőjét, folyton fenyegetőzött ő is öngyilkossággal...
Most él és virul és nem féltékeny, külön vannak, csak szimplán egy féreg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!