Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem azt akarja, h távolítsam el a tetoválásomat. Titeket zavarna?
Nem rég házasodtunk össze, és most nagyon elkezdte ezt nyomni. Márk akkor is elég bosszús volt miatta amikor még csak jártunk de akkor ilyet nem kért.
Na de a tetoválásról: 26 évesen csináltattam indiában az akkori szerelmemmel, aki történetesen egy nő volt. A tetkó nem a nevét tartalmazza hanem egy ősi motívumot. A bal lábamon az achilles íntől kissé balra helyezkedik el, kb 5 centi hosszú a legszélesebb részén.
Több okom van amiért nem szeretném eltávolítani. Az egyik,h igenis gyönyörű és feledhetetlen emlékeket szereztem ott és nem csak az akkori párom, hanem india lenyűgöző szépsége miatt. Ráadásul egy elég neves helyen csináltuk. Valamint mi tagadás jól nézz ki és az ilyen eltávolító műtétek után sokszor nagyon csúnya nyom marad.
Titeket mennyire zavarna ha a párotokon lenne egy olyan tetkó amit közösen csinált valakivel a múltból? (és nem az illető nevét ábrázolja)
Az előzményeket látva előre bocsájtom, hogy nekem semmi bajom a tetkókkal, sem a nem szigorúan hetero emberekkel, akik erre utálkozni szeretnének, nyugodtan nyomhatják a piros kezet, szerintem ezzel együtt is elég magas marad a százalékom, szóval úgyis én nevetek a végén. 'Písz'. :)
Én átéltem nagyon hasonlót az előző kapcsolatomban, igaz, nem házasodtunk össze, csak majdnem. Már volt tetoválásom, amikor megismert, arra azt mondta, hogy az nem zavarja, de mereven elzárkózott attól, hogy újabbat készíttessek, merthogy "azt nekem is néznem kell, milyen már az". Próbáltam én szépen, hogy akkor az elképzeléseim közül beszéljük meg, melyik tetszik, ez nekem önkifejezés, fontos lenne nekem, nem csak egy hóbort, de semmi hatása nem volt, még csak beszélgetni sem lehetett róla.
Nekem ő volt az első komoly, hosszú távú társam, szóval elég sok mindent eltűrtem, amire ma már azonnal mondanám, hogy na ácsi, gyönyörűségem.
Hamarosan kiderült, hogy az sem igazán tetszik neki, hogy más színűre festeném a hajam, baja volt a merészebb ruhákkal... Közben persze én neki nem szóltam semmiért, mert szerettem, és azért szerettem, aki, ugye? Na ez nála nem volt egészen tiszta. Sok időbe telt, mire ráébredtem, hogy nem igazán engem akar, hanem van egy elképzelése az ideális partnerről, és engem ebbe a formába akar belepaszírozni. Nemsokára kiderült, hogy az, hogy én tanulok, karriert szeretnék, önmegvalósítok, szintén csak elméletben volt szép és dícséretes dolog, a valóságban inkább egy olyan valaki kellett volna, aki otthon főzőcskézik és fő dolga egy nap, hogy megmaszírozza az ő talpát, mikor hazaér. Semmi bajom ezzel- csakhogy ez nem én voltam.
Én azt tanácsolnám, mindenképpen beszéld meg ezt a férjeddel, teljesen őszintén, köntörfalazás, mellébeszélés, fals indokok nélkül. Nekem ezt nem hagyta a párom, végül olyan szintig eljutott a konfliktus - aminek kiváltó oka nem a tetoválás volt, az csak egy tünet volt -, hogy véget is ért a kapcsolat. Kérdezz rá őszintén, miért bántja ez a dolog őt? Féltékeny a szép emlékeidre? Hiszen vele is lehet még rengeteg, annál is szebb közös élményed. Tart attól, hogy esetleg visszatér a barátnőd? Én valamiért úgy érzem, valahol neki valamilyen baja van, ami leginkább önmagából, az ő elképzeléseiből ered, erre kell rájönnötök, és megbeszélnetek. Ha hagyja, és nem csak ugyanazokat a mondatokat fogja ismételni neked.
Én nem távolíttatnám el a tetoválást, mivel a páromon sem zavarna egy hasonló. Ami elmúlt, elmúlt, most velem van, és ez a lényeg. Elvégre nem az exe arcképe, vagy neve, ahogy te írtad. Az úgy tényleg furcsa lenne, de így? Szerintem ez is egy tünet. Deríts fel az okát, ha tudod - és aztán az eredmény alapján gondolkodj el. A tetovlás nem lesz semmire ok, indok továbbra sem - ez egy nézeteltérés a kettőtök nézőpontja között. Neked kell eldönteni, hogy mit vagy hajlandó feladni a kapcsolatotokért.
Akit ez zavar az marhára önbizalomhiányos lehet..:D
Elvesz feleségül és ilyeneken problémázik? Elég fura....
Nem zavarna...
Egy ismerősömnek a puncija felé vagyis a szeméremdombjára van tetoválva hogy GÉZA...
Na az már zavarna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!