Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem azt akarja, h távolítsam el a tetoválásomat. Titeket zavarna?
Nem rég házasodtunk össze, és most nagyon elkezdte ezt nyomni. Márk akkor is elég bosszús volt miatta amikor még csak jártunk de akkor ilyet nem kért.
Na de a tetoválásról: 26 évesen csináltattam indiában az akkori szerelmemmel, aki történetesen egy nő volt. A tetkó nem a nevét tartalmazza hanem egy ősi motívumot. A bal lábamon az achilles íntől kissé balra helyezkedik el, kb 5 centi hosszú a legszélesebb részén.
Több okom van amiért nem szeretném eltávolítani. Az egyik,h igenis gyönyörű és feledhetetlen emlékeket szereztem ott és nem csak az akkori párom, hanem india lenyűgöző szépsége miatt. Ráadásul egy elég neves helyen csináltuk. Valamint mi tagadás jól nézz ki és az ilyen eltávolító műtétek után sokszor nagyon csúnya nyom marad.
Titeket mennyire zavarna ha a párotokon lenne egy olyan tetkó amit közösen csinált valakivel a múltból? (és nem az illető nevét ábrázolja)
Bocsi de képet mutatnál róla? :) Kiváncsi lettem, hogy milyen.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem, nem zavarna.
en ilyet sosem kernek a paromtol. ugy fogadtam el akkor miert valtoztatnek rajta hazassag utan? es nem is tennem meg ha kerne. fogadjon el a tetovalasaimmal egyutt vagy sehogy.
egyebkent a volt ferjem is csak hazassag utan kezdett el sokat kritizalni a piercingem miatt. azt kivettem. gondoltam nem nagy ugy. aztan mar nem tetszett a kormom szine, a ruhaim, a sminkem sem...szoval most mar egy pasiert sem valtoztatnek a kulsomon, nem erdemes szerintem
Sokan írják, miért házasság után kéri. Pedig a kérdező leírta, hogy házasság előtt sem tetszett már a férfinek: "Márk akkor is elég bosszús volt miatta amikor még csak jártunk" Azért ez az elég bosszús sokat elárul, ez enyhe utalás lehetett arra, hogy el kéne távolítani, csak a kérdező nem akarta ezt megérteni. A férfi pedig nem akart erélyes lenni, mert szerette a nőt.
Engem zavarna, nálam maga a tetoválás is kizáró ok lenne, mert iszonyat ronda alapból maga a tetoválás, és más okok miatt is nagyon taszító dolog. Pláne, hogy ilyen története van, az már több mint sok. Biztos vannak egyéb emlékeid Indiából, amiket onnan hoztál, nem elég, ha azokat megtartod?
Kedves kérdező, te aránylag ritkán látod a tetoválásod, inkább mások látják, így inkább a külvilág felé közöl valamit, így a párod felé is. Így az emlék funkcióját nem is tudja annyira betölteni.
Nekem ez a véleményem és akkor is ez marad, ha eső helyett macskák és kutyák fognak az égből potyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!