Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha mellette akarok maradni?
Figyelt kérdés
Kiderült, hogy súlyos betegsége van a barátnőmnek, bízom az orvosokban, hogy segítenek rajta, és hiszek a felépülésében. A probléma viszont az, hogy ellök magától, nem akar látni, szerinte így könnyebb lesz számomra.
Én mellette szeretnék lenni, nekem is úgy könnyebb lenne, és tudom hogy megfog gyógyulni!! De nem tudom hogy értethetném végre meg vele, hogy mellette akarok lenni mindegy mi várjon ránk
2014. júl. 22. 01:03
1/6 anonim válasza:
Tudod sajnos én is ezt tenném...
DE
Legyél ott vele, ha akarja ha nem, végül ha látja hogy kitartasz, nem fog ellökni
2/6 anonim válasza:
Mi a baj? Legyél ott és szard le a tiltakoását. Úgyis megunja és örülni fog neki a végén, hogy kitartó vagy. Ez csak egy próba tőle, hogy mennyire akarod őt. Mi a gond, írd le!?
4/6 anonim válasza:
Egyet értek! Legyél mellette, ha ezt akarod! Csakis azért lök el magától, mert neked jót akar, de ettől még szüksége van rád, és belül nagyon jól esik neki, ha "erőszakoskodsz" és vele maradsz.
5/6 anonim válasza:
Meg fog.
Szerintem szövetkezz a többi hozzátartozójával.:)
6/6 anonim válasza:
kívánom a legjobbakat nektek, remélem a legjobb variációt tartogatja az élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!