Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdjek a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek a következő helyzetben? Borzasztóan tetszik nekem egy nálam húsz évvel idősebb férfi, akivel ráadásul üzleti kapcsolatban is vagyok.

Figyelt kérdés
Hogyan közeledjek hozzá, hogy ne gondolja, hogy érdekből teszem?
2010. jan. 9. 18:05
1 2
 11/16 anonim válasza:

Kösz a kiegészítést!

Először amit ne: ne mássz rá, ne hozd döntéskényszerbe, de ne omolj a lábai elé se, elsírva viszonzatlan érzéseidet.

Helyette: keresd vele a gyakori kontaktust. Éreztesd vele, hogy "adsz a szavára", ettől minden férfi szárnyakat kap.

Enyhén kihívó öltözék, véletlen előrehajolások dekoltált ruhában, közben meséld neki az érett férfiak dicséretét. Azokét, akik tudják, mi kell egy nőnek.

Áttetsző blúz, mielőtt belépsz, a mellbimbók apró megsodrása, hadd üssék át a ruhaanyagot!

Kézkontaktus, kis trükkökkel, hogy jaj, nem karcolt meg a körmöm, mikor hozzád értem, megsimogatva a kézét, közben a szemébe nézve, hogy biztos nem fáj?, meg ilyenek.

Ha van affinitása a női nem iránt, ezzel biztosan felkelted érzékei figyelmét magad iránt.

Ez a hosszabb út.

Van rövidebb is: hanyattlököd, és megerőszakozod. De ez első és utolsó is lehet egyszerre.

Még valami. Ebbe a dologba nehogy belevidd a lakbért, meg hasonló anyagiakat!

Ha úr, akkor később úgyis ilyen téren is viszonozza a kellemes órákat.

Ha összejön, eszméletlen kényeztetésben lehet részed. Egy ötvenes meg tudja becsülni egy 28 éves odaadását, és van némi tapasztalata, hogyan kell szeretni...

Sok sikert!

Charlie

2010. jan. 14. 14:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Charlie nagyon köszi! A hosszabb út lesz az én pályám :)
2010. jan. 15. 06:53
 13/16 A kérdező kommentje:
:((((( én akkora balek vagyok, hogy ilyet rajzolni sem lehet. Ma itt volt, ráadásul kivételesen egyedül jött, de én meg hiába tudtam mit kellene mondani, tenni, lebénultam :/ ilyen nincs.
2010. jan. 15. 12:04
 14/16 anonim válasza:

Hát te tényleg belezúgtál.... :)

Nem baj, semmi nincs elveszve, lesz legközelebb is!

Ne akard megfeszülésig, mert akkor begörcsölsz!

Légy laza, hagyd egy picit sodortatni magad, persze feltűnés nélkül az előre elgondolt irányba! :)

Legyél ügyes, sikerülni fog!

Szubjektíve:

Ha én lehetnék a pasi helyébe, már előbbre tartanánk.... :)

Drukkolok neked:

Charlie

2010. jan. 16. 09:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi, rendes vagy :)
2010. jan. 17. 07:33
 16/16 anonim válasza:

Ha úgy gondolod, számolj be a sikerről:

hawkeye@freemail.hu

Az erő legyen veled...! :)

2010. jan. 18. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!