Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szolnatok ha a baratnotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok ha a baratnotok a strandon leszult furdoruhas kepet tenne fel facebookra?

Figyelt kérdés

2014. júl. 21. 22:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

tépném a f@s.zom!!!

:DD

2014. júl. 21. 22:05
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
Okos lány nem tesz fel ilyen jellegű képet több okból sem. Akárki letöltheti és felhasználatlanja később. Pl. üzleti partnerek nem igazán nézik jó szemmel az ilyesmit. vagy ha épp Mallorcán nyaraltok és felrak egy képet, azt sem nézik jó szemmel. Vagy az új mellét, stb. (lány vagyok, én ezek az okok miatt nincs egyáltalán képem).
2014. júl. 21. 22:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem bikinis profilképem van, és nem sértődött meg a barátom. Még be is lájkolta. :D
2014. júl. 21. 22:09
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 12-es válaszoló!

1. A képeinket nem töltheti le akárki, erre való az a nagyszerű funkció, ami azt teszi lehetővé, hogy csak az ismerőseim láthassák a képet. (Az már más kérdés, hogy milyen ismerősei vannak, de ezt nem tudhatjuk)

2. Az üzleti partnereimmel és kollégáimmal nem a facebookon kommunikálok, és szerintem ezzel majdnem mindenki így van.

2014. júl. 21. 22:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Az enyémet leszedheti bárki. Ha valaki ilyenre vetemedik, hát használja egészséggel! :D
2014. júl. 21. 22:12
 16/22 anonim ***** válasza:
38%
Meglepődnék... mert értelmes barátnőm van, és szerintem egy értelmes lány nem tesz fel magáról sehova ilyen képeket.
2014. júl. 21. 22:18
 17/22 Noydra ***** válasza:
...semmit?
2014. júl. 21. 22:19
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem meg az nem értelmes ember, aki ilyenekben méri az értelmet.

Oké, hogy nem tesz fel normális nő olyan képet, amin a magamutogatás a cél (pl. otthon pózol bikiniben), de azért az nevetséges, ha valaki egy strandolós, nyaralós képre is fújtat. :D

19/22 anonim ***** válasza:

# 14

A 12-es vagyok, én linkedint- használom akapcsolat építésre. Én amit megosztok az is korlátozva van, van amit a családdal, van amit a haverokkal osztok meg. De nézz utána épp most volt egy FB botrány, a régi képek amiket már töröltél kikerülhetnek. Plusz én nem bízom meg harmadik félben. Nőként amúgy is nehéz érvényesülni néhány szakmai területen. Én nem tennék ki ilyen képet a netre, de kinek mi a jó.

20/22 anonim ***** válasza:
62%

ez a 20-egy igazi beteg állat, nem hypohonder egy valódi barom... :DDD

:DDD

2014. júl. 21. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!