Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ha a baratnotok a strandon leszult furdoruhas kepet tenne fel facebookra?
Kedves 12-es válaszoló!
1. A képeinket nem töltheti le akárki, erre való az a nagyszerű funkció, ami azt teszi lehetővé, hogy csak az ismerőseim láthassák a képet. (Az már más kérdés, hogy milyen ismerősei vannak, de ezt nem tudhatjuk)
2. Az üzleti partnereimmel és kollégáimmal nem a facebookon kommunikálok, és szerintem ezzel majdnem mindenki így van.
Szerintem meg az nem értelmes ember, aki ilyenekben méri az értelmet.
Oké, hogy nem tesz fel normális nő olyan képet, amin a magamutogatás a cél (pl. otthon pózol bikiniben), de azért az nevetséges, ha valaki egy strandolós, nyaralós képre is fújtat. :D
# 14
A 12-es vagyok, én linkedint- használom akapcsolat építésre. Én amit megosztok az is korlátozva van, van amit a családdal, van amit a haverokkal osztok meg. De nézz utána épp most volt egy FB botrány, a régi képek amiket már töröltél kikerülhetnek. Plusz én nem bízom meg harmadik félben. Nőként amúgy is nehéz érvényesülni néhány szakmai területen. Én nem tennék ki ilyen képet a netre, de kinek mi a jó.
ez a 20-egy igazi beteg állat, nem hypohonder egy valódi barom... :DDD
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!