Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél más anyanyelvű csajjal?
Én ugyan magyar anyanyelvű vagyok, de Szerbiában élek. Volt egy barátnőm, aki szintén magyar anyanyelvű volt, de Romániában él. Egyszer-kétszer tartottunk olyan napot, hogy én csak szerbül beszéltem hozzá, ő pedig csak románul hozzám. Nagyon vicces volt, s pár alkalom után már egy csomó mindent megértettünk, mait a másik mondott. Persze nem a felismert szavak miatt, hanem inkább gesztusok és mondat-dallamok alapján.
Szóval ezt imádtam. Biztosan érdekes lenne. Habár csalóka a dolog, mert az ember könnyebben szeret bele egy "egzotikumba", így aztán idő után kiderülhet, hogy csak az újdonság, az ismeretlen volt az, ami megfogott(ez esetben a nyelv). Ezzel tessék vigyázni.:) Üdv
igen, főleg orosszal, reggelente a HÉV-en szoktam látni egy lányt a pasijával, orosz vagy ukrán nem tudom...de olyan aranyos az akcentusa :) de csak akkor jönnék össze vele ha belül passzolna minden...és ha nem romániai gettókban laknának a szülei...akkor annyi kikötésem lenne, hogy az após és anyós felejtős legyen...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!