Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Boldog párkapcsolatban élek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog párkapcsolatban élek, de néha feltoltok egy fórumra képet magamról (fehérnemuben vagy az nélkul is). Kell az onbizalmamhoz, jól esik ha mások is megdicsérnek. Mi errol a véleményetek? Elsosorban férfiaké. (Párom nem tud errol)

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 12:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Valamelyik nap én is megmondtam egy srácnak, hogy nekem bizony nem tetszik, erre kiakadt :D
2014. júl. 21. 12:48
 12/22 anonim ***** válasza:
Dobj ide egy pár képet sorban, lássuk már miről van szó. Ha már úgy is sokan látták, akkor ne légy szégyenlős. Mindenfélét, durrants ide nekünk, hadd szóljon.
2014. júl. 21. 12:51
 13/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok uzenetet (is), de nem fogok senkinek képeket kuldozgetni és ide se szeretnék feltenni...
2014. júl. 21. 12:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Na most akkor jólesik, és szereted, ha megdícsérnek, vagy nem? Találd már el...:D
2014. júl. 21. 12:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Jöhet ide is jópár fotó! ;)
2014. júl. 21. 13:05
 16/22 A kérdező kommentje:

Jólesik.. De akkor se teszek ide ki képet.. Nem akarom, hogy 14 évesek nézegessenek :) (Igaz, a másik oldalon is nézegethetnek, de ...

Koszonom a megértést :D

Képeket nem kuldok, de ha valaki van hasonló helyzetben, szívesen beszélgetek vele..

2014. júl. 21. 13:06
 17/22 anonim ***** válasza:
A véleményem az, hogy mégsem lehet az a kapcsolat olyan "boldog". Ne félj beismerni, bár tudom h nehéz!
2014. júl. 21. 13:06
 18/22 A kérdező kommentje:

Tényeg boldog vagyok, szeretem ot és o is engem..

Csak jol esne, ha kicsit tobbet dicserne.. ennyi..

2014. júl. 21. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, nem akarsz engem véleményezni? :D
2014. júl. 21. 13:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Az,hogy önbizalom hiányos.Vagy a párjától nem kapja meg a dicséreteket,hogy milyen szép meg szexi.
2014. júl. 21. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!