Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Egy ilyen nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egy ilyen nőről mindenképp azt gondolnátok, hogy defektes? Vagy legalábbis valami nem stimmel vele? Találkoztatok már ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

A nő 33 éves, soha nem járt senkivel, még csók sem volt, természetesen szűz. Nem jár el sehová, (dolgozni sem), nincsenek barátai, nem akar gyereket, sem férjhez menni, és párkapcsolatot sem soha.

Egyébként a külsejével abszolút nincsen probléma.

Mennyire normális ez?

2014. júl. 21. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
ismertem egy nénit 80 éves volt és szűz Máriának hivták:)
2014. júl. 21. 12:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, ez súlyos pszichés probléma lehet. Nem pánikbeteg véletlenül? (Szociális fóbia.) Merthogy egyedül nem mozdul ki.
2014. júl. 21. 12:52
 13/18 A kérdező kommentje:

Pánikbetegségről nem hiszem hogy szó van. Inkább csak simán nem szeret elmászkálni. Tehát nem félelem van a dologban.

Amúgy én sem vagyok egy csavargós fajta, de azért a férjemmel is, meg barátokkal is elmegyünk ide oda néha.

Ezt csak azért írtam mert a testvéremről van szó egyébként. Szóval én sem vagyok nagyon kimozdulós, de azért mégsem gumózom be annyira mint ő.

2014. júl. 21. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Ez sajnos egyáltalán nem normális. Nem az a gond h nem volt párkapcsolata, az az ő dolga, de dolgozni sem jár és egyedül sem mer elmenni sehová, mindenképpen pszichiátert javasolnék, nem pszichológust!
2014. júl. 21. 13:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2014. júl. 21. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Legalább iskolákat elvégezte? Ha végzett iskolákat,akkor talán még helyrehozható a probléma.

Szerintem nem azzal van a baj, hogy nem jár el sehova,vagy hogy a szülei tartják el, hanem hogy még dolgozni sem jár el!

A munka tesz emberré... akármilyen sz*r is a fizetés,vagy a meló, attól még valahogy önbecsülést kap az ember...

2014. júl. 21. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Én pedig inkább pszichológust javasolnék! Előbb tárják fel a lelki okokat, vizsgálják meg hogy mi ez és miért alakult ki nála, aztán majd a szakember eldönti, hogy elküldi-e máshoz aki majd gyógyszerekkel tömi, de először mindenképp a beszélgetést javasolnám.
2014. júl. 21. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
De akkor mit csinál?
2014. júl. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!