Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy ilyen nőről mindenképp azt gondolnátok, hogy defektes? Vagy legalábbis valami nem stimmel vele? Találkoztatok már ilyen emberrel?
A nő 33 éves, soha nem járt senkivel, még csók sem volt, természetesen szűz. Nem jár el sehová, (dolgozni sem), nincsenek barátai, nem akar gyereket, sem férjhez menni, és párkapcsolatot sem soha.
Egyébként a külsejével abszolút nincsen probléma.
Mennyire normális ez?
Pánikbetegségről nem hiszem hogy szó van. Inkább csak simán nem szeret elmászkálni. Tehát nem félelem van a dologban.
Amúgy én sem vagyok egy csavargós fajta, de azért a férjemmel is, meg barátokkal is elmegyünk ide oda néha.
Ezt csak azért írtam mert a testvéremről van szó egyébként. Szóval én sem vagyok nagyon kimozdulós, de azért mégsem gumózom be annyira mint ő.
Legalább iskolákat elvégezte? Ha végzett iskolákat,akkor talán még helyrehozható a probléma.
Szerintem nem azzal van a baj, hogy nem jár el sehova,vagy hogy a szülei tartják el, hanem hogy még dolgozni sem jár el!
A munka tesz emberré... akármilyen sz*r is a fizetés,vagy a meló, attól még valahogy önbecsülést kap az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!