Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna, ha a fiútok megállás nélkül kényeztetne titeket?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogyha elmentek valahova ketten, akkor nem csak a kezeteket fogja, hanem folyamatosan ölel, csókol, elmondja mennyire szeret, stb. Vagy ha találkoztok valakivel mellettetek ül és közben simogatja az oldalatokat, puszilgat. És nem azért csinálná a fiú mert elvárjátok tőle, csak mert szeret titeket. De ha egy barátotokkal akartok négyszemközt beszélgetni, akkor megvár titeket és ő az első aki megölel titeket mikor visszajöttök. A válaszokat előre is köszönöm. Kérlek kort is írjatok.2014. júl. 21. 00:43
2/13 anonim válasza:
Vannak tipikusan olyan lányok, akiket ez zavar, vagy akik konzervatívabbak, emberek előtt nem szeretik ezt csinálni stb
De én és a párom szerintem pont ilyenek vagyunk, és én szeretem:) nem a nyálangzós típus, hanem amit leírtál
és sok más lány is értékelné ezt,biztos vagyok benne:)
L16
3/13 anonim válasza:
Nagyon zavarna ha ilyen lenne a pasim. Imádom amikor megölel és puszilgat a párom, de amit leírtál az már sok lenne, az agyamra menne ezzel.
19/L
4/13 anonim válasza:
Egy bizonyos határig nem zavarna
18L
5/13 anonim válasza:
nem zavarna de mindennek van határa hogy meddig mehet el :D :P 14/L
6/13 anonim válasza:
Engem egy ideig nem zavart, de mostanság már kezd idegesítő lenni...és a legjobb, hogy hiába beszéljük meg, hogy oké, befejezi vagy vissza vesz kicsit, semmi..
22/L
7/13 anonim válasza:
Engem kifejezetten zavarna! 28/F
8/13 anonim válasza:
Bárcsak...Én kifejezetten igénylem a törődést és én is ilyesmi vagyok folyton ölelgetnék puszilgatnék bújnék. Ezzel szemben a párom teljesen az ellentéte ennek és sokszor megkapom, hogyha ölelés hiányom van és spontán megölelem, hogy ne tartsam föl. Puszit adni csak úgy hogy nem kérem nem is szokott. Én bármit megadnék ha ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!